Home Zanimljivosti SPAKOVALA KOFERE I OTIŠLA: Stanija napustila Asmina pred suočavanje sa Aneli Ahmić…

SPAKOVALA KOFERE I OTIŠLA: Stanija napustila Asmina pred suočavanje sa Aneli Ahmić…

591
0
Stanija Dobrojevic, Asmin Durdzic, Aneli Ahmic,
Stanija Dobrojevic, Asmin Durdzic, Aneli Ahmic,

Stanija napustila Asmina pred suočavanje sa Aneli Ahmić…

Aneli Ahmić i Asmin Durdžić ukrstili su mačeve ispred Dušice Jakovljević.

Zidine rijalitija bile su uzdrmane iz studija. Ovoga puta glavni akteri su bili Aneli Ahmić i njen bivši izabranik Asmin Durdžić.

Nakon što je Aneli pred sam ulazak, s namerom ili ipak ne, otkrila javnosti da ju je Durdžić prevario sa poznatom starletom Stanijom Dobrojević, situacija je eskalirala do neslućenih razmera, a sukob traje i dan danas, s obzirom da se neprestano prepucavaju.

To što je Aneli u emotivnom odnosu sa Markom Janjuševićem Janjušem nije je sprečilo da od septembra mali milion puta komentariše teme iz spoljnog sveta, kao i nekadašnjeg partnera i njegovu izabranicu.

Nakon što je više puta izjavila da se Durdžić ne sme suočiti sa njom, on je ipak odlučio da obavi razgovor sa bivšom izabranicom pred milionima gledalaca u “Eliti”.

– Želim da stavim tačku na te priče. Zašto nisam to uradio ranije? Zato što mi se sada skupilo, prelomio sam i odlučio da se javno suočimo samo zato da bi stavio tačku na te priče – rekao je Asmin Durdžić za Informer.

Na pitanje šta mu je Stanija rekla kada joj je saopštio da će pred milionima obaviti razgovor sa Aneli, Asmin je otkrio da Stanija nije bila upućena u tu odluku jer je bila na putu za Majami.

– Stanija ništa ne zna, jer je na putu za Majami – rekao je Asmin Durdžić i dodao:

– Svakako ne bih sad Staniju mešao i komentarisao je u ovoj situaciji – reka je on.

Staniji svakako nije bilo nimalo svejedno, gde god se nalazila.