Home Zanimljivosti ZGROŽENA PONAŠANJEM NENADA ALEKSIĆA ŠA: “On je primer kako jedan čovek sebi...

ZGROŽENA PONAŠANJEM NENADA ALEKSIĆA ŠA: “On je primer kako jedan čovek sebi upropasti karijeru…”

1646
0
Nenad Aleksic Sa,
Nenad Aleksic Sa,

“On je primer kako jedan čovek sebi upropasti karijeru…”

Njihova saradnja je 2008. izrodila hit “Lepota balkanska” koji se i danas peva. Ipak, pevačica nema razumevanje prema reperovom ponašanju u “Eliti”

Ponašanje repera Nenada Aleksića Ša iznenađuje iz sezone do sezone. Ako su gledaoci tokom “Zadruge 4” bili iznenađeni njegovom preljubom sa Tarom Simov, tako su sada u šoku zbog ljubomornih scena u “Eliti 7” sa sadašnom devojkom Mionom Jovanović.

Svoje mišljenje o Nenadovom ponašanju podelila je i Mia Borisavljević, pevačica sa kojom je ovaj reper pre 11 godina napravio veliki hit “Lepota balkanska”.

Ipak, njih dvoje nemaju nikakav kontakt već godinama, a Borisavljevićevu su sada novinari, na rođendanu Kaće Grujić, upitali za Ša i njegovo ponašanje u “Eliti”.

– On je jedan primer kako jedan čovek sebi upropasti karijeru. Nemam više ništa da kažem o njemu – bilo je sve što je želela da izusti na pomen Nenada Aleksića Ša.

Mia Borisavljević je imala karijeru u rijalitiju

Poznata pevačica je takođe učestvovala u jednom rijalitiju a o tom iskustvu je jednom prilkom ispričala sledeće:

– Ja znam samo da sam prošla golgotu, ali to je bila moja odluka, svesno sam sve uradila. Kasnije kada sam bila u rijalitiju ja sam pokazala da sam normalna devojčica, a nakon toga došli su i hitovi koji su dali dobro opravdanje zašto sam se pojavila. Bilo je jako važno opravdati dobrim pesmama moje malo čudno pojavljivanje na scenu, kada sam gola šetala autoputem – izjavila je ona tada.