Home Zanimljivosti ASMIN POTVRDIO DA IMA SINA: Javno sve obelodanjeno – “Najlepši nosić…” (VIDEO)

ASMIN POTVRDIO DA IMA SINA: Javno sve obelodanjeno – “Najlepši nosić…” (VIDEO)

4817
0
Asmin Durdzic,
Asmin Durdzic,

“Najlepši nosić…”

Na Asminovom starom Fejsbuk profilu, on je imao na profilnoj fotografiji sliku sa jednim dečakom, a komentari ispod slike ukazuju na to da on ima još jedno dete.

Nakon što su se Aneli Ahmić i Asmin Durdžić susreli oči u oči u studiju na velelepnom imanju u Šimanovicma, javnost ne prestaje da bruji o odnosu bivših ljubavnika. Njih dvoje su izneli sav prljav veš iz njihovog odnosa.

Aneli je priznala da je ostala trudna sa Asminom, a Durdžić je posumnjao da je dete bilo njegovo. Međutim, sada je isplivao ključni dokaz o svemu.

Tokom njihovog okršaja Aneli je u jednom momentu upitala Asmina gde mu je sin, a on je kao i do sada svaki put porekao da ima dete, ali je po svemu sudeći istina izašla na videlo.

Na Asminovom starom Fejsbuk profilu, on je imao na profilnoj fotografiji sliku sa jednim dečakom, a komentari ispod slike ukazuju na to da on ima još jedno dete pored ćerke Nore koju je dobio sa aktuelnom učesnicom “Elite”, Aneli Ahmić.

Instagram,
Instagram,

Jedan od komentara ispod Durdžićeve objave bio je upućen na račun fizičkog izgleda malog dečaka sa fotografije, insinuirajući na sličnost između Asmina i deteta.

– Da budem iskren i ja sam se pitao kako je to moguće, ali sada znamo Asmin kada pravi pravi kako treba – pisalo je ispod objave.

Instagram,
Instagram,

Podsetimo, Dušica Jakovljević je u studiju ugostila Asmina Durdžića i Aneli Ahmić. Ovo je bilo prvo njihovo suočavanje pred kamerama.

Aneli i Asmin su izneli sav prljav veš iz njihovog odnosa. Tokom emisije su jedan drugog optuživali da iznose neistine i sve vreme su se svađali. Zadrugari su imali prilike da gledaju uživo prenos iz studija.

Janjušu nije bilo prijatno

– Samo sam preko zime živela sa tobom? Kako te samo nije sramota da izgovaraš takve gadosti? Mene su tvoji najgore vređali, govorili su da sam najobičnija ku*va – rekla je Aneli, a kamera je konstantno snimala Janjuša na čijem se licu jasno videlo da mu njivo suočavanje ne prija.

– Ti si ta koja je govorila da se ne slikaš kako ne treba kao moja Stanija, a tvoje slike svuda kruže, mnogo gore od onih kakve ima ona. Pokušao sam da budem sa tobom zbog deteta, ali nije išlo – kazao je Asmin.

Detaljnije pogledajte u nastavku: