Home Zanimljivosti JANJUŠ HITNO IZBAČEN IZ BELE KUĆE: Nakon suočavanja Asmina i Aneli –...

JANJUŠ HITNO IZBAČEN IZ BELE KUĆE: Nakon suočavanja Asmina i Aneli – Usledila nova odluka… (VIDEO)

738
0
Marko Janjusevic Janjus, Aneli Ahmic, Asmin Durdzic,
Marko Janjusevic Janjus, Aneli Ahmic, Asmin Durdzic,

Usledila nova odluka…

Ahmićeva nije presrećna zbog ovog poteza vođe. Košarkaš je očekivao da će se ovo desiti.

Milioni gledalaca su pratili pvo suočavanje Asmina Durdžića i Aneli Ahmić pred kamerama. Zadrugari su posmatrali uživo prenos iz studija.

Nakon što se Aneli vratila u Belu kuću, Jelena Ilić Marinković je kao ovonedeljni vođa imala zadatak da izabere potrčke. Oni su nakon emisije “Pretres nedelje” hitno iselili svoje stvari iz Bele kuće i preselili se u izolaciju. Jelena se prvo poigrala sa zadrugarima i podigla je nekoliko rijaliti učesnika za crnim stolom.

– Bojana i Anđelo. Uroš Stanić i Aneli. Kačavenda i Janjuš. Dovoljno je – rekla je Jelena.

– Što Janjuš i kuma? – upitao je Milan.

– Vidi se da joj se Janjuš jako dopada i da ga gleda. Kad je pričao o njoj, umiljavala mu se. Da je situacija da te želi, bilo bi drugačije. Uroš i Aneli su drugari, koji su se sto puta pomirili i posvađali. Anđelo i Bojana večiti rivali. Bili bi mi jako interesantni – rekla je Jelena.

Jelena izabrala Aneli i Janjuša za potrčke

– Sedite, Milanko. Bojana i Anđelo sedite. Uroše, sedi. Aneli i Janjuš su mi najlogičniji za potrčke – kazala je Jelena.

– Znala sam i nije mi drago. Nije momenat uopšte, ne osećam se dobro, ima tenzije – rekla je Aneli.

– Očekivao sam ovo kad-tad, logično je. Ne ljutim se, vođa ima pravo. Ne znam šta može da se desi, ali tu smo. Da se ovo večeras nije desilo, drugačije bih komentarisao naš odnos. Neka me ne dira, neću je dirati. Ne znam šta se ovo dešava – rekao je Janjuš.

Detaljnije pogledajte u nastavku: