Home Zanimljivosti “ODREKAO ME SE ZBOG TEBE”: Aneli Ahmić urlala na Janjuša – Drama...

“ODREKAO ME SE ZBOG TEBE”: Aneli Ahmić urlala na Janjuša – Drama zbog suočavanja sa Asminom… (VIDEO)

1203
0
Marko Janjusevic Janjus, Aneli Ahmic,
Marko Janjusevic Janjus, Aneli Ahmic,

Drama zbog suočavanja sa Asminom…

Nakon susreta Aneli i Asmina strasti u “Eliti” se ne stišavaju. Iako stara narodna kaže da je jutro pametnije od večeri, kada se kroči u Belu kuću jasno je da nije tako.

Okršaj kod Dušice Jakovljević pratila je milionska publika, a stvari nisu kristalisane. Štaviše, sve je veća pometnja kako vreme prolazi.

Ponovo je tema Ahmić i Durdžić takođe bila aktuelna u Šimanovcima, a za vreme debate za crnim stolom posvađao se ko je s kim mogao.

– Ti si nju verio, a ne voliš je – vikao je Mića tokom sastanka.

– Đubre jedno matoro, ti preko mene to nećeš praviti, a vaša s*anja sami rešavajte – dodao je Janjuš.

– Evo ovako, čovek nije branio Alibabu ni u jednom momentu, samo je rekao sad smo saznali. Mi smo saznali neke stvari koje do sada nismo znali. Janjuš je rekao da je ona nasilnik, i da se oni biju po ceo dan, pa je Mića skočio i napao ga. Meni nije realno, Aneli je bila ubeđena da će se on prepasti kada ga vidi, ali je on došao po mom mišljenju pripremljen. Ona je ceo dan ucveljena a treba da bude hladna, da je ne zanima ništa. Ona je došla ovde pripremljena, dala prepiske i svega, meni je sve to veštački – dodala je Matora.

– Da li Matora bila iskrena kada je rekla da je šokirana što je pružila ruku Asminu, a ona dala šansu devojci koja je pušila ku*ac Anđelu. Na vašu nerealnost su mnoge stvari realne. – rekao je Marko.

– Meni nije realno da se pruži ruka posle svega šta je rečeno. Mene zanima što ste vi više branili njeno dete nego ona, njoj je tema razgovora bila Nora. Ja sam videla da Aneli nije ravnodušna – dodala je Matora.

– Meni se povraća kada se kaže da nisam ravnodušna – rekla je Aneli.To si govorila i za mene, pa si opet bila sa mnom – dodao je Janjuš.

– Mene ti ne zanimaš, pao si mi u očima. Nisi mi bitan, ti si stalno bio u depresiji sa mnom, a sada si veseo. Ti si mene lagao, sada si nasmejan – dodala je Aneli.
– Ti bi volela da sam ja sretan pa da se me pljuješ ovde – rekao je Janjuš.

– Mene se brat odrekao zbog tebe – rekla je Aneli.

– Pa to ti je on rekao, ti mu veruješ – dodao je Janjuš.

– Ljudi vi valjda imate mozda. Janjuš besni jer misli da mu ona veruje, ona je isprepadana – dodao je Marko.

– Njoj brat nikada neće okrenuti leđa, ona to mora da zna – rekao je Janjuš.

– Janjuš se nikada nije zaljubio ovako osim u svoju ženu, ja mislim da se on us*ao od svega, nije mu lako u glavi – dodala je Milena.

– Janjuše, je l’ joj veruješ? – upitao je Marko.

– Ja joj ne verujem od pre dva meseca – dodao je Janjuš.

Pogledajte prilog: