Home Zanimljivosti PONOVO UHVAĆENA U MASNOJ LAŽI: Milena Kačavenda saterana u ćorsokak – Informacija...

PONOVO UHVAĆENA U MASNOJ LAŽI: Milena Kačavenda saterana u ćorsokak – Informacija koja sve menja…

1054
0
Milena Kacavenda,
Milena Kacavenda,

Informacija koja sve menja…

Milena Kačavenda saterana u ćorsokak!

Najpoznatija kuma u Srbiji izuzetno dobro se snalazi u rijalitiju i često se hvata u koštac sa takmičarima koji imaju dugogodišnje rijaliti iskustvo.

Ne libi se ni da potkači rijaliti favorite, što ume da joj se obije o glavu.

Milena Kačavenda je za crnim stolom ušla u žestok sukob sa Anđelom Rankovićem, koji ju je optužio da je lažov, jer je podržavala ljubav Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša.

Kuma je rekla kako posle nekoliko meseci ne može da se voli, dok je njega napadala, jer je nedavno izjavio da još uvek nije zavoleo Anitu Stanojlović.

– Za mene je najviše lagala Milena Kačavenda, ona je ta koja je rekla da sam ja folirant, takođe, ona je rekla da njen drug Janjuš slagao da voli Aneli posle šest meseci. Sa druge strane, rekla je da bi branila prijatelja, a ne partnera. A ona je osoba koja se verila posle dva meseca kuckanja – rekao je Anđelo.

– Što se tiče mene i mog odnosa, to znate koliko sam vam ja dala. Što se tiče parova, ovde je bilo 5 parova koji su ostali zajedno. Ti si lik koji je rekao za svoju devojku da ti je draga. Meni je drago što si ti sa vrata krenuo da braniš taj neki stav, a mi se vidimo za par meseci kad izađemo šta će biti. Ja ovde ne bih ušla ni u jedan odnos, a ja sam u životu za sve godine i veza i braka, ja ne mogu da uletim u vezu na par meseci, jer imam godina. Ja nisam nikada rekla da Janjuš voli Aneli ili obrnuto, ja sam rekla da su zaljubljeni – govorila je Milena kada ju je Ivan prekinuo.

– Milena Kačavenda nama stalno govori da je njen bivši muž, možda i njen budući muž. Molim te ko zna koje fore ti praviš – presekao je Ivan.