Home Zanimljivosti SAZNALO SE ONO ŠTO NIJE SMELO: Janjuš javno otkrio plan Aneli i...

SAZNALO SE ONO ŠTO NIJE SMELO: Janjuš javno otkrio plan Aneli i Asmina – Zna tačno kada će pasti pomirenje…

421
0
Marko Janjusevic Janjus, Aneli Ahmic, Asmin Durdzic,
Marko Janjusevic Janjus, Aneli Ahmic, Asmin Durdzic,

Zna tačno kada će pasti pomirenje…

Okršaj bivših, Aneli Ahmić i Asmina Durdžića, bez daha je pratila mnogobrojna publika najgledanijeg rijaliti formata na našim prostorima. Kao što je i bilo očekivano, mnoge teške teme su prošle kroz studio Dušice Jakovljević.

Susret bosanske starlete i biznismena obeležen je optužbama kojima su se nekadašnji partneri gađali u svakoj rečenici, te uprkos tome što su se gledaoci nadali rasvetljavanju njihovog odnosa, program je završen samo sa još više pitanja i rebusa.

Naime, Marko Janjušević je još uvek pod utiskom nakon Anelinog odlaska u studio u Šimanovcima, možda čak i više nego ona sama.

Bivši košarkaš je tokom razgovora sa Samirom Ramovićem podelio svoje utiske o protekloj noći, ali i o celokupnoj “igri” Aneli i Asmina.

– Oni se raspravljali o parama, kolima,. On pokazuje sliku pi*ke u sred emsije, otac njenog deteta joj govori u emsiji da je prostitukta, a ona mene vređala kako sam ja najgori – dodao je Janjuš.

– Psovanje majke i porodice – dodao je Samir.

– Ma nijedna priča im nije ista, a Mića koji priča da je navažnije da li on ima sina ili nema – rekao je Janjuš.

– Oni će biti zajedno sigurno – dodao je Samir.

– Ma posle sedam dana će se pomiriti – dodao je Janjuš.

Oglašavanje Žike Bačića nakon tvrdnji da je otac Aneline ćerke

Podsećanja radi, Asmin je imenovao Žiku Bačića kao biološkog oca maloletne Nore, što je Aneli oštro demantovala.

Nakon optužbi na sopstveni račun, Bačić se oglasio za portal Pink.rs, rekavši da Durdžića očekuje tužba.

– Aneli i ja smo se upoznali u maju 2020. godine. Ja sam menadžer jednog pevača koji je zaboravio mikrofon u jednoj diskoteci u Švajcarskoj, ja sam zvao moju prijateljicu da ode po taj mikrofon da ga ne bismo izgubili, a onda ga je odnela kući. Nakon mesec dana ja sam otišao po taj mikrofon, 5.maja, došao sam kod nje, popili kafu. Ona i ja smo pričali, a njoj je došla tada prijateljica influenserka, a to je Aneli. Ja kada sam došao ona je bila u spavaćoj sobi gde je pričala sa tim Asminom, oni su tada bili u vezi. Ona je nakon sat i po izašla u dnevnu sobu, mi smo se upoznali. Drugarica mi je rekla da je ona poznata i da ima dosta pratilaca na Instagramu, te sam je ja zamolio da okači pesmu jednog pevača koja je tog dana izašla kako bi imala više pregleda. Meni je nakon toga posle skoro dve godine, jedna drugarica javila da je Asmin okačio moju sliku na Instagramu sa njihovim detetom. Ja sam pokušavao da stupim u kontakt sa njim, ali nije odgovarao, pa sam preko naše zajedničke prijateljice stupio u kontakt sa njim. Ja sam ga tada pitao šta on to radi, ja imam decu, porodicu, mene njegova cura, niti porodica ne zanima,, rekao sam mu da mi pravi problem i da mi to ne treba. On je nakon toga skinuo to sa Instagrama, ali eto sinoć je krenuo taj haos, te je on opet krenuo to da radi. To što je on rekao je takva lažđ i sprema mu se tužba. Oni bre ne znaju kako se ja zovem, zovu me Zika a ja sam Žika. Ja ne želim da moja ćerka to gleda, mene ljudi znaju, a sada me sprdaju zbog toga – rekao je Žika.