Home Zanimljivosti STANISLAV I MAJA PRED RASKIDOM: Marinkovićeva mu sasula sve u lice –...

STANISLAV I MAJA PRED RASKIDOM: Marinkovićeva mu sasula sve u lice – Sve se promenilo… (VIDEO)

741
0
Maja Marinkovic, Stanislav Krofak,
Maja Marinkovic, Stanislav Krofak,

Sve se promenilo…

Zadrugari su primetili da se njihov odnos promenio nakon praznika. Mnogi u Beloj kući komentarišu da je njihova veza “na klimavim nogama”.

Tokom emsije “Pretres nedelje” pokrenute su najaktuelnije teme u Beloj kući. U poslednje vreme Stanislav Krofak i Maja Marinković imaju nesuglasice u vezi, a sada su dali svoj sud o njihovom odnosu.

Čestitka koju je Stanislavova ćerka poslala za praznik, unela je pometnju u njihovu vezu. Ona je zamerila ocu što ima intimne odnose pred kamerama i on je obećao da to više neće činiti.

– Šta se dešava sa Majom i tobom? – upitao je Milan.

– Problem je jer ona radi neke stvari namerno. Rekao sam joj da ne pominje sve, ali me nije poslušala – rekao je Stanislav.

– Mislim da je on nervozan ovih dana, ali ga je ona čestitka od ćerke skroz promenila. Jako ga je promenilo. Ne opravdavam neke svoje reakcije koje imam. Jutros sam ga napala, to je istina. Smeta mi jako njegovo ponašanje – kazala je Maja.

– Da li misliš da vaš odnos ima perspektivu? – upitao je Milan.

– Ne znam. Ja volim svoju energiju više nego išta, a iskreno smatram da trenutno nemam neku energiju. Ne dobijam dovoljno pažnje – rekla je Maja.

– Jeste čudan naš odnos ovih dana. Istina je da nemamo intimne odnose i da je to problem. Rekao sam joj da ona nema više priliku da radi neke stvari i da govori i radi stvari koje mi se ne dopadaju – kazao je Stanislav.

Detaljnije pogledajte u nastavku: