Home Zanimljivosti TOKOM ŽUSTRE SVAĐE ASMINA I ANELI: Pogledajte šokantnu reakciju Marka Janjuševića Janjuša...

TOKOM ŽUSTRE SVAĐE ASMINA I ANELI: Pogledajte šokantnu reakciju Marka Janjuševića Janjuša – Kamera ga pažljivo pratila… (VIDEO)

352
0
Marko Janjusevic Janjus,
Marko Janjusevic Janjus,

Kamera ga pažljivo pratila…

Sve oči bile su uprte, kako u Aneli i Asmina, tako i u Marka Janjuševića, te nikome gotovo ništa nije promaklo.

Nakon što su učesnici serije “Elite” imali priliku da prisustvuju konfrontaciji između Aneli Ahmić i Asmina Durdžića, primetno je da su emocije njenog sadašnjeg partnera Marka Janjuševića Janjuša bile turbulentne tokom celog razgovora.

Asmin i Aneli su raspravljali o njihovom odnosu i postojanju iskrene ljubavi među njima. On je tvrdio da emocije nisu postojale, dok je Aneli insistirala na suprotnom.

– Nismo se voleli. Ti si ta koja je najstrašnije stvari govorila za mene. Ja samo želim da te zamolim da me ostaviš na miru i ne spominješ sa drugim ljudima?! – kazao je Asmin.

– Ti si bio opsesivan prema meni, zvao si me konstantno čim izađem malo iz kuće – rekla je Aneli.

– Mi nismo imali ni odnose. Nisam te voleo, to shvati samo. Živela si samo preko zime sa mnom – kazao je Asmin.

Janjušu nije bilo prijatno

– Samo sam preko zime živela sa tobom? Kako te samo nije sramota da izgovaraš takve gadosti? Mene su tvoji najgore vređali, govorili su da sam najobičnija ku*va – rekla je Aneli, a kamera je konstantno snimala Janjuša na čijem se licu jasno videlo da mu njivo suočavanje ne prija.

– Ti si ta koja je govorila da se ne slikaš kako ne treba kao moja Stanija, a tvoje slike svuda kruže, mnogo gore od onih kakve ima ona. Pokušao sam da budem sa tobom zbog deteta, ali nije išlo – kazao je Asmin.

Detaljnije pogledajte u videu: