Home Zanimljivosti VRAĆA SE RIJALITI FARMA: Oglasio se Željko Mitrović i saopštio odluku –...

VRAĆA SE RIJALITI FARMA: Oglasio se Željko Mitrović i saopštio odluku – Otkriven tačan datum kad kreće sa emitovanjem…

1039
0
Zeljko Mitrovic,
Zeljko Mitrovic,

Otkriven tačan datum kad kreće sa emitovanjem…

Ova odluka je obradovala mnoge. Fanovi rijalitija jedva čekaju da saznaju detalje o ovom projektu.

Televizija Pink proslavlja 30 godina rada, a povodom ovog jubileja, Željko Mitrović je odlučio da napravi izmene u programskoj šemi.

Svi s nestrpljenjem čekaju da saznaju ko će biti učesnik osme sezone rijaliti programa “Elita”.

Međutim, verni fanovi rijalitija sada imaju povod za slavlje jer je Veliki šef najavio da će se od seprembra emitovati i “Farma 8”.

– U septembru u okviru ukupnog slavljeničkog ambijenta, a povodom 30 godina Pinka i trideset različitih događaja i proslava tokom 30 septembarskih dana , biće puštena u rad i nova “Narodna TV”, a ideja je da ova televizija bude koncipirana kao Pink na svojim počecima devedesetih! Narodna televizija će i producirati i emitovati i nastavak rijaliti serijala “Farma”, tako da će gledaoci u narednoj sezoni imati mogućnost da na Pinku gledaju “Elitu”, a na Narodnoj tv “Farmu” – stoji u zvaničnom saopštenju direktora ružičaste televizije.

Instagram,
Instagram,

Još uvek nije poznato koji je fond za glavnu nagradu na “Farmi”, koliko će biti učesnika, kao ni kakva će pravila važiti na imanju. Ispod objave Velikog šefa na Instagramu samo se nižu pozitivni komentari povodom odluke da se “Farma” vrati na male ekrane.

Život na “Farmi” nije bio lak

Podsećamo, rijaliti program “Farma” se emitovao od 2009. do 2016. godine na televiziji Pink. rijaliti učesnici su živeli na imanju u Lisoviću, na preko dva hektara zemlje. Tamo je izgrađena farma zajedno sa pomoćnim objektima kao što su: svinjac, štala, senik, radionica, bašta, kokošinjac i tor.

Nešto više od dvadesetak poznatih ličnosti se borilo oko tri meseca za glavnu nagradu od 100.000 evra. Oni su živeli bez struje, tekuće vode i hranili su se biljkama koje su sami uzgajali, mlekom i mesom domaćih životinja o kojima su sami brinuli. Do sada je emitovano sedam sezona i sve su bile VIP formata.