Home Zanimljivosti ZATRAŽIO DNK ANALIZU: “Raspitivao si se za dete” – Asminov otac obelodanio...

ZATRAŽIO DNK ANALIZU: “Raspitivao si se za dete” – Asminov otac obelodanio šta je radio Žika…

270
0
Asmin Durdzic, Aneli Ahmic,
Asmin Durdzic, Aneli Ahmic,

Asminov otac obelodanio šta je radio Žika…

Emisija na ružičastoj televiziji naterala je gledaoce najgledanijeg rijaliti šou programa da budu prikovani za male ekrane. Aneli i Asmin ukrstili su mačeve, te je počeo mučan razgovor prepun teških reči i optužbi kojima se nekadašnji par dobacivao.

Jedna od tema koja je bila neminovna jeste Anelina (ne)vernost tokom veze sa kontrocerznim biznismenom. Okršaj je poporimio epske razmere kada je Asmin pomenuo ime menadžera Žike Bačića, za kog tvrdi da je biološki otac maloletne Nore, Aneline i njegove ćerke.

On je govorio kako je Aneli kod njega došla trudna, dodavši da smatra da je ostala u blagoslovenom stanju s tim čovekom, što je ona momentalno porekla.

Oštar demant bosanske starlete nije bio dovoljan da zaustavi lavinu koja je počela u spoljnom svetu nakon izgovaranja Bačićevog imena.

Da situacija poprimi još ozbiljnije razmere, na profilu koji se putem Instagrama bavi bitisanjem rijaliti igrača kako unutra tako i u spoljnom svetu, isplivao je komentar profila koji se oglašava pod imenom Mustafe Durdžića.

– Žika, dopisivao si se sa njom i raspitivao za dete tek rođeno. Ona je bila uhvaćena da se dopisuje sa tobom i rekla je da si Slađin menadžer. Međuti, kada su te u Lincu kontaktirale dve veoma lepe i zgodne žene izjavio si da si bio sa Aneli na kratko, a da Slađu ne poznaješ. Zadatak tih lepih devojaka je bio da saznaju u kakvom si odnosu sa Slađom. Uradiš DNK i otkloniš sve sumnje – napisao je nalog pod imenom Asminovog oca, Mustafe.

Odmah nakon njegovog komentara usledilo je pitanje:

– Žiko, zašto ti je Aneli slala slike Nore? – glasilo je pitanje.

Instagram,
Instagram,

Iako je drama oko utvrđivanja očinstva tek počela, gorepomenuti menažer nije časio časa, te je otklonio sve sumnje koje se bacaju na njegov lik i delo.

Oglasio se čovek kog je Asmin optužio da je Norin biološki otac

– Aneli i ja smo se upoznali u maju 2020. godine. Ja sam menadžer jednog pevača koji je zaboravio mikrofon u jednoj diskoteci u Švajcarskoj, ja sam zvao moju prijateljicu da ode po taj mikrofon da ga ne bismo izgubili, a onda ga je odnela kući. Nakon mesec dana ja sam otišao po taj mikrofon, 5.maja, došao sam kod nje, popili kafu. Ona i ja smo pričali, a njoj je došla tada prijateljica influenserka, a to je Aneli. Ja kada sam došao ona je bila u spavaćoj sobi gde je pričala sa tim Asminom, oni su tada bili u vezi. Ona je nakon sat i po izašla u dnevnu sobu, mi smo se upoznali. Drugarica mi je rekla da je ona poznata i da ima dosta pratilaca na Instagramu, te sam je ja zamolio da okači pesmu jednog pevača koja je tog dana izašla kako bi imala više pregleda. Meni je nakon toga posle skoro dve godine, jedna drugarica javila da je Asmin okačio moju sliku na Instagramu sa njihovim detetom. Ja sam pokušavao da stupim u kontakt sa njim, ali nije odgovarao, pa sam preko naše zajedničke prijateljice stupio u kontakt sa njim. Ja sam ga tada pitao šta on to radi, ja imam decu, porodicu, mene njegova cura, niti porodica ne zanima,, rekao sam mu da mi pravi problem i da mi to ne treba. On je nakon toga skinuo to sa Instagrama, ali eto sinoć je krenuo taj haos, te je on opet krenuo to da radi. To što je on rekao je takva lažđ i sprema mu se tužba. Oni bre ne znaju kako se ja zovem, zovu me Zika a ja sam Žika. Ja ne želim da moja ćerka to gleda, mene ljudi znaju, a sada me sprdaju zbog toga – rekao je Žika za portal Pink.rs.

Asmin potvrdio da ima sina

Tokom njihovog okršaja Aneli je u jednom momentu upitala Asmina gde mu je sin, a on je kao i do sada svaki put porekao da ima dete, ali je po svemu sudeći istina izašla na videlo.

Na Asminovom starom Fejsbuk profilu, on je imao na profilnoj fotografiji sliku sa jednim dečakom, a komentari ispod slike ukazuju na to da on ima još jedno dete pored ćerke Nore koju je dobio sa aktuelnom učesnicom “Elite”, Aneli Ahmić.

Jedan od komentara ispod Durdžićeve objave bio je upućen na račun fizičkog izgleda malog dečaka sa fotografije, insinuirajući na sličnost između Asmina i deteta.

– Da budem iskren i ja sam se pitao kako je to moguće, ali sada znamo Asmin kada pravi pravi kako treba – pisalo je ispod objave.

Podsetimo, Dušica Jakovljević je u studiju ugostila Asmina Durdžića i Aneli Ahmić. Ovo je bilo prvo njihovo suočavanje pred kamerama.

Aneli i Asmin su izneli sav prljav veš iz njihovog odnosa. Tokom emisije su jedan drugog optuživali da iznose neistine i sve vreme su se svađali. Zadrugari su imali prilike da gledaju uživo prenos iz studija.