Home Zanimljivosti ČEKA SE HITNA REAKCIJA: Janjuš će biti debelo kažnjen – U programu...

ČEKA SE HITNA REAKCIJA: Janjuš će biti debelo kažnjen – U programu uživo uradio strogo zabranjeno… (VIDEO)

944
0
Marko Janjusevic Janjus,
Marko Janjusevic Janjus,

U programu uživo uradio strogo zabranjeno…

On je svojim ponašanjem zabrinuo sve gledaoce i fanove rijaliti programa, a zatim naišao i na veliki broj osuda.

U je “Eliti” bila napravljena žurka za sve učesnike, a kada je pevačica zapevala stihove koje su Janjuša doveli do sloma, potpuno je promenio svoj lični opis.

U kazinu se u jednom trenutku zapevala pesma “Čaršija” koju izvodi bosanskohercegovački pevač Aldin Kurić, poznatiji kao Al Dino, a bivši košarkaš reagovao je krajnje neočekivano tako što je počeo da vređa i viče.

Naime, u vidno burnom stanju, Janjuš je izgovario teške reči, bez pardona vređajući na nacionalnoj osnovi, što je izazvalo veliku osudu i bes javnosti.

– Beži, nosi se u pi*ku materinu i ti i Bosna… Je*em ti Bosnu! Mrš u pi*ku materinu! Čuj, u Bosnu – ponavljao je Janjušević, dok ga je Milena Kačavedna posmatrala.

Janjuš je u poslednje vreme u jako teškom stanju zbog odnosa sa Aneli Ahmić. On je nakon učestalog spominjanja njenog bivšeg, Asmina Durdžića počeo da doživljava nervozne epizode zbog čega dolazi do naglih promena u njihovom odnosu.

– “Ološ bio i ostao”, “Moli se produkcija da izbaci ovog ološa”, “Kakav klošar”, “Čekamo njegovu kaznu”, “Hitna diskvalifikacija za Janjuša” – bili su samo neki od komentara ispod snimka koji je postao viralan na društvenim mrežama.

S obzirom na to da je vređanje na nacionalnoj osnovi kršenje jednog od glavnih pravila Velikog šefa, očekuje se da će bivši košarkaš snositi posledice i dobiti kaznu koja mu sleduje.

Detaljnije pogledajte na video klipu KLIKOM NA OVAJ LINK!