Home Zanimljivosti JANJUŠ DIVLJA PO ELITI: Pokušao da se opere suzama – Napao i...

JANJUŠ DIVLJA PO ELITI: Pokušao da se opere suzama – Napao i izvređao Aneli Ahmić… (VIDEO)

416
0
Marko Janjusevic Janjus, Aneli Ahmic,
Marko Janjusevic Janjus, Aneli Ahmic,

Napao i izvređao Aneli Ahmić…

Bivši košarkaš je reagovao krajnje neočekivano!

Učesnik “Ellite”, Marko Janjušević Janjuš je u dosta burnom stanju napravio karambol na imanju u Šimanovcima, nakon pomirenja sa Aneli Ahmić.

Aneli se našla u raspravi sa cimerom Urošem Stanićem, a bivši košarkaš je reagovao krajnje neočekivano.

Kako je kamera uhvatila, on je grubo odgurnuo svoju bivšu partnerku kako bi se sklonila od Uroša, uz psovke i uvrede upućene njoj i njenim roditeljima.

Njegovo ponašanje šokiralo je prisutne, a situacija je eskalirala kada je Janjuš u jednom trenutku počeo da gađa Aneli žetonom dok je nastavljao sa uvredama.

Nakon burnih dešavanja briznuo je u plač i krenuo da se pravda Aneli, a veći deo publike ga je osudilo u komentarima na društvenim mrežama, navodeći da on sada pokušava da se “opere”. Aneli su dodatno ocrnili što je stala u njegovu odbranu.

– Nisam dobro uopšte, imam neke prebačaje – rekao je Janjuš.

– Znaju svi da si se prebacio, onaj mali degenerik izbaci iz takta svakoga za sekundu. Ajde smiri se šta ti je, nisi dete, šta ima veze. Pravili su ovde i gora s*anja, to je prebačaj samo, nisi pio dugo, alkohol učini svoje, neće ti to niko zameriti – rekla je Aneli.

– “Jezivo, sad se pere”, “Ona je još gora od njega kad ga pravda”, “Ma on nju mrzi, nego je zbog priče sa njom, šutnuće je pred kraj”, “Aneli, imaš li stida?” – samo su neki od komentara na mrežama.

Detaljnije pogledajte u nastavku KLIKOM NA OVAJ LINK!