Home Zanimljivosti NAROD ZGROŽEN: Stanija se žestoko obračunala sa drugom devojkom – U jeku...

NAROD ZGROŽEN: Stanija se žestoko obračunala sa drugom devojkom – U jeku skandala sa Asminom i Aneli sve šokirala informacijom…

3317
0
Stanija Dobrojevic,
Stanija Dobrojevic,

U jeku skandala sa Asminom i Aneli sve šokirala informacijom…

Dobrojevićeva je priznala da je već od malena bila u centru pažnje zbog svoje lepote, ali i da je to dovodilo do konflikata sa vršnjacima.

Najpopularnija srpska starleta, Stanija Dobrojević, nedavno se našla u jeku skandala i na meti veliku osude javnosti nakon što je priznala da ima osećanja prema Asminu Durdžiću, budući da je njegova tadašnja partnerka Aneli Ahmić pred kamerama “Elite” otkrila da ju je prevario upravo sa Stanijom.

Ona je sada gostovala u emisiji “Pretres” i otkrila nepoznate detalje iz svog života.

– Bila sam lepa devojčica, koliko god nismo imali, mama me je lepo oblačila i uvek sam se isticala. Svi dečaci u školi su bili zaljubljeni u mene, štrčala sam. Zbog toga me druge devojčice nisu volele. A imala sam i situaciju u srednjoj ekonomskoj gde sam tukla jednu devojku. Svi su dobili ukore za takve stvari, ali ja nisam – rekla je Stanija u jednoj emisiji, te otkrila zašto je prebila devojku iz razreda:

– Imala sam momka u srednjoj, zajedno smo išli u razred. Bila je ta jedna lepa, slatka devojčica, koja se tada nešto i nabacivala njemu. Mi smo bili raskinuli, a sedeli smo u istoj klupi. Sećam se momenta, nešto mi je govorila i onda je rekla: “Je*em ti mamu”. Sve mi psuj, samo nemoj mamu, pogotovo tada. U rijalitiju sam naučila da se iskontrolišem, ali tada nisam imala filter, bila sam agresivna zbog svega što mi se desilo u životu. Tresla sam se, sećam se da sam tražila prstenje od drugih drugarica. Čim je zvonilo, samo sam ustala i udarila sam je u nos i to je puklo, krv… Mene je taj momak uhvatio, ona je krenula na mene, ja sam je šutirala, drugi razredi su došli u naš razred, nastavnici su došli… To je bio haos! Bila sam pozvana na razgovor kod razredne i direktorke i onda sam ispričala svoju životnu priču, da nemam oca i rekla sam šta mi je ta devojčica radila. Nisam dobila ukor, pustili su me bez ukora, imala sam sve petice – rekla je ona.

Podsetimo, Aneli i Asmin su se konačno javno suočili na “Pink” televiziji, a njegova sadašnja partnerka kaže da njihov susret pred kamerama nije gledala.

Tom prilikom je progovorila o jednom od najtežih perioda u svom životu, gubitku bebe koju je čekala upravo sa Asminom.

Kako je otkrila, trudnoća nije bila planirala, ali je njena želja da postane majka bila jedna od najvećih. Ipak, život je hteo drugačije pa je Stanija iznenada doživela pobačaj.

– To mi je strašno… Nismo planirali bebu, to je on uradio… i to se ne radi ja mislim tako. Ali kad se već desilo, ja sam to i želela, ali da sam ja mogla da se pitam, to se ipak radi malo drugačije, pustiš da prođe malo više vremena i radi se u nekom dogovoru. Bila sam srećna, zato što je to moja goruća želja uvek bila, i Bog je malo upleo prste i nije mi se to ostvarilo u prethodnoj vezi i onda mi se tako na brzinu to desilo… i onda, pobačaj… to mi je bilo, te slike i to ju, ju, ju… onda sam samo želela da odem pod Ostrog – priznala je Stanija.