Home Zanimljivosti OD SEPTEMBRA KREĆE “FARMA 8”: Ali neće biti emitovana na Pinku –...

OD SEPTEMBRA KREĆE “FARMA 8”: Ali neće biti emitovana na Pinku – Biće dosta promena…

1278
0
Zeljko Mitrovic,
Zeljko Mitrovic,

Biće dosta promena…

Kako je čelnik ružičaste televizije rekao, zbog jubileja koji televizija ove godine proslavlja, biće dosta promena u programskoj šemi.

Televizija Pink proslavlja 30 godina rada, a povodom ovog jubileja, vlasnik i direktor Željko Mitrović, odlučio je da napravi izmene u programskoj šemi.

Mitrović, ili Veliki šef kako ga učesnici rijalitija nazivaju je najavio da će od septembra ove godine ponovo početi sa emitovanjem nekada jako popularnog rijalitija “Farma”. Pored “Farme 8”, od jeseni nas na Pinku očekuje i nastavak “Elite”, odnosno, takođe osma sezona po redu.

Ono što je ipak drugačije jeste sam kanal na kojem će se “Farma 8” emitovati, a iako su mnogi očekivali da će učesnike ovog rijalitija pratiti na ružičastoj televiziji (Pink), ljubitelji “Farme” će dešavanja moći da prate na televiziji Narodna, što je objavio upravo Mitrović.

– U septembru u okviru ukupnog slavljeničkog ambijenta, a povodom 30 godina Pinka i trideset različitih događaja i proslava tokom 30 septembarskih dana , biće puštena u rad i nova “Narodna TV”, a ideja je da ova televizija bude koncipirana kao Pink na svojim počecima devedesetih! Narodna televizija će i producirati i emitovati i nastavak rijaliti serijala “Farma”, tako da će gledaoci u narednoj sezoni imati mogućnost da na Pinku gledaju “Elitu”, a na Narodnoj tv “Farmu” – stoji u zvaničnom saopštenju direktora ružičaste televizije.

Instagram,
Instagram,

Posebno pravilo koje će važiti u “Farmi” i “Eliti”

Komentari ispod objave Velikog šefa su se samo nizali. Fanovi rijalitija su presrećni jer se “Farma” vraća na male ekrane. Jedan komentar je privukao pažnju Velikog šefa, pa je odgovorio na njega. On je otkrio na koji način će “Farma” i “Elita” biti povezani.

– Fora bi bila da kad neko u Eliti napravi haos, bude po kazni poslat na ”Farmu” a kad neko na ”Farmi” pokaže da je dobar radnik, za trud se pošalje u ”Elitu”. Videli bi onda borbu ko je najbolji, a ne da uništavaju inventar i žive u smrdljaku – glasio je jedan od mnogobrojnih komentara, a po svemu sudeći, tako nešto će se od septembra i realizovati:

– Tako će i biti, i obrnuto. Najbolji sa “Farme” idu u “Elitu” – napisao je Željko Mitrović, idejni tvorac ovog popularnog projekta.

Instagram,
Instagram,

Prva “Farma” emitovana pre 15 godina

Podsećamo, rijaliti program “Farma” se emitovao od 2009. do 2016. godine na televiziji Pink. Rijaliti učesnici su živeli na imanju u Lisoviću, na preko dva hektara zemlje. Tamo je izgrađena farma zajedno sa pomoćnim objektima kao što su: svinjac, štala, senik, radionica, bašta, kokošinjac i tor.

Nešto više od dvadesetak poznatih ličnosti se borilo oko tri meseca za glavnu nagradu od 100.000 evra. Oni su živeli bez struje, tekuće vode i hranili su se biljkama koje su sami uzgajali, mlekom i mesom domaćih životinja o kojima su sami brinuli. Do sada je emitovano sedam sezona i sve su bile VIP formata.