Home Zanimljivosti OVO JE MAJINA MAJKA: Javno joj se obratila – Razvezala jezik o...

OVO JE MAJINA MAJKA: Javno joj se obratila – Razvezala jezik o Stanislavu Krofaku…

1121
0
Maja Marinkovic,
Maja Marinkovic,

Razvezala jezik o Stanislavu Krofaku…

Poruka koja joj je poslata jasno je ukazala na mišljenje Majine majke o Stanislavu i njihovoj vezi.

Učesnica rijalitija “Elita 7” Maja Marinković proslavljala je svoj 28. rođendan. Tim povodom u rijaliti su uneti pokloni i velika gozba za sve učesnike, koju je njen otac Radomir Taki Marinković priredio za svoju ćerku.

Taki je sve iznenadio objavom da je svojoj mezimici kupio stan i priredio putovanje na Kubu. Pored toga Marinkovićeva je dobila bezbroj čestitki, a ostala je dirnuta porukom od majke.

Maja se ipak jako iznenadila kad je pročitala čestiku od majke, koja joj je dala do znanja da ne podržava vezu sa Stanislavom Krofakom Panterom. Pantera je sve vreme bio pored Maje dok je čitala čestitke.

– Majo, budi mi vesela i hrabra, ti si moja neustrašiva devojka, zato je trebalo da ostaneš sama do kraja, molim te pripazi na ponašanje. Voli te mama – poručila je Majina majka.

Taki je Maji poslao sledeću poruku:

– Majo sine, ljubavi tatina, volim te najviše na svetu. Želim ti samo zdravlje, ti si bog i batina, princeza tatina. Uz tebe sam šta god da se desi, imaš porodicu, nemaš kome da se pravdaš. Uradila si sve zato što su obe strane tako htele, stan je kupljen i uplaćen ti je put na Kubu kad izađeš i zato napred do krune – pročitala je Maja Takijevu čestitku.

Maja je ostala u šoku nakon majčine poruke, a svi su ućutali i pažljivo slušali šta je poručila Marinkovićevoj.