Home Zanimljivosti STIGLA U BELU KUĆU: Krofakova ćerka šokirala sve učesnike – “Tata shvatio...

STIGLA U BELU KUĆU: Krofakova ćerka šokirala sve učesnike – “Tata shvatio si…”

849
0
Stanislav Krofak,
Stanislav Krofak,

“Tata shvatio si…”

Stanislav je ostao u šoku kada je ona iznela detalje o njemu i Maji.

Maja Marinković proslavljala je svoj 28. rođendan, a u rijaliti je stigla i poruka koja je sve ostavila u šoku.

Ćerka Majinog dečka, Stanislava Krofaka, poslala joj je čestitku koja je njenog oca ostavila u šoku.

Ona je nakon rođendanske čestitke, Krofaka podsetila da se svaki pokret u rijalitiju snima i da su pod konstantnim nadzorom.

– Majo, srećan ti rođendan, sve najbolje! Tata, pismo si shvatio na pravi način. Izdrži do kraja sa osmehom, bez stresa, došao si se odmoriti. Volim te i ne zaboravi da se sve snima (i pod u WC-u u 6 ujutru). Još malo je ostalo do kraja, pa idemo na more i na naše vožnje, volim te, izdrži i glavu gore, sve gori – napisala je Vanesa, prenosi “Pink.rs”.

Maja je dobila čestitke i od oca Takija Marinkovića, ali i majka, koje nije podržala njenu vezu.

– Majo sine, ljubavi tatina, volim te najviše na svetu. Želim ti samo zdravlje, ti si bog i batina, princeza tatina. Uz tebe sam šta god da se desi, imaš porodicu, nemaš kome da se pravdaš. Uradila si sve zati što su obe strane tako htele, stan je kupljen i uplaćen ti je put na Kubu kad izađeš i zato napred do krune – pročitala je Maja Takijevu čestitku.

– Majo, budi mi vesela i hrabra, ti si moja neustrašiva devojka, zato je trebalo da ostaneš sama do kraja, molim te pripazi na ponašanje. Voli te mama – poručila je Majina majka.