Home Zanimljivosti U ELITU STIŽE PAKET VREDAN 2 500 EVRA: Moćan čovek spremio iznenađenje...

U ELITU STIŽE PAKET VREDAN 2 500 EVRA: Moćan čovek spremio iznenađenje – Ovo do sada nije viđeno u rijalitiju…

703
0
Elita,
Elita,

Ovo do sada nije viđeno u rijalitiju…

Zadrugari najviše vole kada dobiju čestitke i poruke od svojih najbližih, ali i lepo posluženje će sigurno obradovati slavljenicu.

Maja ni ne sluti šta joj je sve Taki pripremio.

Maja Marinković proslavljala je rođenan, a tim povodom se pravilo gala slavlje u “Eliti”.

Skoro svi zadrugari pritrčali u zagrljaj Maji da joj čestitaju rođendan, a prvi joj je prišao njen dečko, Stanislav Krofak.

Poznato je koliko Radomir Marinković Taki voli svoju naslednicu i koliko se trudi da joj ispuni svaku želju. On je izdvojio čak 2 500 evra za iznenađenje koje je pripremio za Maju.

– Za moju Maju samo najbolje. Danima sam u Šimanovcima kako bih joj obezbedio sve što znam da bi volela da ima. Zadrugari će biti šokirani kada vide šta sam sve spremio – rekao je Taki, te otkrio šta se sve nalazi u sklopu iznenađenje.

– Pripremio sam širok spektar hrane i pića. Raznorazne đakonije će se naći na stolu. Tu su torte, slatkiši, voće, ali i torta od mesa. To niko do sada nije imao – rekao je Taki.

– Pored posluženja sam joj spremio i brojne poklone. Tu je naravno i dekoracija, samo na to sam potrošio 30 hiljada dinara. Priprema rođendana me je ukupno izašla oko 2.500 evra – zaključio je Taki.