Home Zanimljivosti DALILA DRAGOJEVIĆ SE UDALA: Prelepe vesti stižu iz Amerike – Nikad srećnija...

DALILA DRAGOJEVIĆ SE UDALA: Prelepe vesti stižu iz Amerike – Nikad srećnija u ljubavi…

392
0
Dalila Dragojevic,
Dalila Dragojevic,

Nikad srećnija u ljubavi…

Dragojevićka je obeležila rijaliti na ovim prostorima, a nakon svih ljubavnih brodoloma, izgleda da je našla sreću pored zgodnog Marka.

Bivša voditeljka, pobednica i učesnica rijaliti programa, Dalila Dragojević, već izvestan period uživa u emotivnom odnosu sa zgodnim Crnogorcem Markom, koji živi “preko bare”, u Sjedinjenim Američkim Država, a da uspevaju da vezu na daljinu održe svedoče i fotografije koje redovno objavljuje na društvenim mrežama.

Iako ne voli da se javno eksponira, Dalila koristi svaku priliku da romantične trenutke podeli sa svojim pratiocima.

Ipak, javnost nije upoznata sa detaljima njihove romanse.

Ono što je očigledno jeste da Dalila svog izabranika redovno posećuje u Americi, a sada je pojavila informacija da se bivša zadrugarka, navodno, preselila, te sa njim započela zajednički život, daleko od Balkana.

Podsećanja radi, Dalila i Marko neretko uživaju u putovanjima, a Njujork je jedna od destinacija na kojoj su nedavno proveli vreme zajedno.

Naime, na socijalnoj platformi TikTok bivša učesnica “Zadruge” je podelila romantičan trenutak, snimivši sebe i svog novog dečka u strastvenom poljupcu nasred ulice.

Naime, njen prijatelj, popularni tiktoker Stefan Pavlović Cale, istakao je da Dragojevićka uživa sa novim partnerom, kao i da se, kako kaže, udala jer je odlepila za njim.

– Ona se faktički udala u Americi, nikad joj neću oprostiti što me nije pozvala na oproštajno druženje. Eno, uvalila se tamo u Ameriku, super joj je, baš se zaljubila – kaže Cale u emisiji “Lično sa”.