Home Zanimljivosti IVAN MARINKOVIĆ JE PONOSNI OTAC: Kakva radost i kolika sreća – Javno...

IVAN MARINKOVIĆ JE PONOSNI OTAC: Kakva radost i kolika sreća – Javno potvrđene prelepe vesti…

735
0
Ivan Marinkovic,
Ivan Marinkovic,

Javno potvrđene prelepe vesti…

Profesor fizičke kulture i rijaliti zvezda Ivan Marinković je na današnji dan postao po prvi put otac. Na svet je pre 17 godina došla Lena, koju je Marinković dobio sa pevačicom Gocom Tržan.

Pevačica Goca Tržan iz braka sa Ivanom Marinkovićem ima ćerku Lenu, a sada je njihova naslednica napunila 17 godina.

Tim povodom se Goca Tržan oglasila na svom Instagram nalogu gde je emotivnim rečima Leni čestitala divan dan.

– Kažu da kad rodiš ćerku, dobiješ najbolju drugaricu za ceo život. Hm… Ima ona dovoljno drugarica, a imam i ja. Rodila sam ćerku. Ona ima mamu. Do kraja vremena sam njena podrška, njen čuvar, njeno sigurno utočište, njen navijač, njena naporna majka, koja stalno ima nešto da joj kaže… A ona će do kraja vremena biti moja najveća ljubav. Srećan 17. rođendan, devojko. Volimo te do zauvek! – napisala je Goca na svom Instagram profilu.

Lena tvrdi da ju je Ivan Marinković razočarao

Podsetimo, Goca je snimala rijaliti “Moj savršeni brak”, a sada se na društvenim mrežama pojavio snimak na kom sa naslednicom Lenom priča o Ivanu Marinkoviću

– Moglo je mnogo bolje, moglo je da bude sve drugačije, da se on ponašao drugačije. Razočarao me je u nekim situacijama – Lena je govorila majci.

– Ja sam toga svesna, ali opet, tata mi je… – istakla je Lena, a Goca nije krila da je potištena zbog svega, te na pitanje kako bi ona to mogla da popravi, Lena je odgovorila: “Ne možeš”.

– Rekla sam ti sto puta “izvini” u njegovo ime – nastavila je pevačica.

– Ne možeš ništa, na njemu je – rekla je Lena.