Home Zanimljivosti JAVNOST UPLAŠENA: Obelodanjen šokantan snimak – Velika zabrinutost za Mionu zbog Nenada...

JAVNOST UPLAŠENA: Obelodanjen šokantan snimak – Velika zabrinutost za Mionu zbog Nenada Aleksića Ša… (VIDEO)

23382
0
Miona Jovanović,
Miona Jovanović,

Velika zabrinutost za Mionu zbog Nenada Aleksića Ša…

Veza koja je mesecima unazad glavna tema Bele kuće i šire javnosti u spoljnom svetu izaziva oprečna mišljenja. Dok je nekolicina stava da ljubav treba slaviti, velika većina publike slaže se da je odnos Aleksića i Mione najtoksičniji u “Eliti”.

Tokom emisije “Gledanje snimaka”, došlo je do sad već standardne tenzije između Nenada i njegove devojke. Nekadašnji reper je izneo tvrdnju da izgleda mlađe i lepše od većine takmičara, što je izazvalo burnu reakciju kod njegove partnerke Mione Jovanović.

Međutim, mlada pevačica je donela odluku da odgovori na njegove reči na svoj način, želeći da pokaže svoju lepotu i mladolikost, kojoj nažalost, Aleksić ne može da parira.

Ipak, kako bi uspela u tome, Jovanovićeva je svojim potezom najpre uplašila gledaoce kraj malih ekrana, a zatim i slatko nasmejala. Naime, kako je Aleksić istakao da izgleda kao “dečkić”, Miona je odlučila da pokaže da Aleksiću da je srećan što je sa tako atraktivnom devojkom.

Pre spavanja, učesnica “Elite” je stavila masku na lice tamne boje, pokazujući da je spremna da učini sve kako bi zadržala svoju lepotu i besprekoran ten.

Međutim, gledaoci su se, blago reći, šokirali kada su je videli u krupnom kadru.

– “Šta radi ova žena od sebe, kakva je ovo maska”, “Unakazaila se pored Ša, poružnela i propala”, “Ode i ova u ludaru nakon Šabana”, “Pružite ovoj devojci pomoć, nije joj dobro, vidi se u očima”, “Ova ne diže glavu, blam je od reperčića” – samo su neki od komentara zaprepašćenih korisnika društvenih mreža.

Podsetimo, Zoki Šumadinac je u emisiji “Pitam za druga” kod voditeljke Anastasije Buđić dao svoj konačan sud o vezi koja drma zidove Bele kuće mesecima unazad.

– Ša je pogubljen. Mislim da psihički nije kako treba. Da nema Ša, ne bi imala ništa da pokaže. On se iskreno zaljubio, dok ona to koristi – rekao je bivši zadrugar, pa prokomentarisao Mionino priznanje da su ipak bili intimni:

– Mislim da nema emocije, siguran sam u to. Juče je Milan Milošević nju pitao kakav je odnos sa Ša, odnosno da li je toksišan, a ona je rekla da nije. Ona ni ne zna šta je toksičnost. Ona je glupa. Možda ne zna šta znači ta reč – rekao je Zoki Šumadinac u emisiji “Pitam za druga”.

Kako je Miona izgledala, pogledajte na snimku ispod: