Home Zanimljivosti KAKVO PONIŽENJE ZA ANELI AHMIĆ: Asmin poslao za nju specijalnu pošiljku –...

KAKVO PONIŽENJE ZA ANELI AHMIĆ: Asmin poslao za nju specijalnu pošiljku – Ne može da veruje šta je ugledala… (VIDEO)

1572
0
Aneli Ahmic, Asmin Durdzic,
Aneli Ahmic, Asmin Durdzic,

Ne može da veruje šta je ugledala…

Aneli Ahmić se požalila Janjušu i Kačavendi šta je dobila od Asmina Durdžića pre nekoliko godina, kada joj je, navodno, prvi stavio do znanja da želi bebu sa njom. Asmin je to više puta porekao, ali Aneli ne prestaje da tvrdi suprutno.

Aneli Ahmić je gostovala u emisiji “Radio amenzije” gde je popričala sa Markom Janjuševićem Janjušem i Milena Kačavenda.

Tom prilikom je istakla da joj se Asmin Durdžić prvi pre nekoliko godina poslao sliku bebe i dao joj, navodno, do znanja da želi da sa njom ima dete, te je javno porekla sve što Asmin tvrdi. U svakom slučaju, šta god da je istina, Aneli je ponižena javno jer njen bivši partner ne presatje da je kanali javno i negira da je želeo da ima sa njom bilo šta.

– Ponašala sam se kako sam se osećala, čovek me ne interesuje za dto života, gadan mi je odvratan mi je. Govorio mi je da se dogovorimo oko alimentacije – rekla je Aneli.

– Ko je kome predložio prvi da pravite bebu? – upitao je Janjuš.

– On, poslao mi je sliku kolica bebe. Meni je šokantno da čovek može takve stvari lagati, kada sam ja govorila da će se on oblizivati jezikom, on je kontrolisao. Iskorišćavao je priliku da učesnici koji mi govore neke situacije – rekla je Aneli.

– Kako on dozvoljava svojoj ženi da priča o njegovom detetu. Kd tad će sve doći na svoje. Ta osoba od onog dana ne postoji za mene, ja ti govorim iskreno, to gađenje na najgori morbidni način. Ja to nikad u životu nisam osetila – rekla je Aneli.

– Da li je on došao da se tebi sveti ili je došao da Staniji dokaže svoju istinu – upitala je Kačavenda.

– To stvarno ne znam. Ne znam ni što ranije nije došao, čekao je nešto verovatno – rekla je Aneli.

– I gađenje je emocija – rekaoo je Janjuš.

Detaljnije u nastavku: