Home Zanimljivosti MAJA ZAPRETILA PRODUKCIJI: Marinkovićeva načinila neoprostivo – Preti da će to uraditi…

MAJA ZAPRETILA PRODUKCIJI: Marinkovićeva načinila neoprostivo – Preti da će to uraditi…

1846
0
Maja Marinkovic,
Maja Marinkovic,

Preti da će to uraditi…

Starleta iz Beograda važi za jednu od najplaćenijih ličnosti u rijaliti istoriji naše zemlje, stoga je njen postupak iznenadio mnoge.

Maja Marinković u poslednje vreme puni novinske stupce zbog veze sa bivšim MMA borcem, Stanislavom Krofakom. Uprkos tome što su važili za jedan od najskladnijih parova “Elite”, od Vaskrsa njihov odnos krenuo je stranputicom.

Nakon pisma koje je Krofakova maloletna ćerka poslala na adresu Bele kuće, prekorevajući oca zbog činova intimnosti koje ima sa Marinkovićevom, njihov odnos je zahladneo, a česte su i svađe.

Da li je Maju poljuljan odnos sa Stanislavom naterao na ovako radikalan potez, ostaje nam da se pitamo. Naime, Maja je produkciji zapretila da će početi sa štrajkom!

– Spavaću po ceo dan, odgovoriću na pitanja kad mi se odgovara, radiću šta ja hoću. Baš me briga! – rekla je Maja.

Podsetimo, nakon što je pušten snimak u kom Stanislav Krofak i Maja Marinković govore u šiframa, njih dvoje su progovorili o njihovom odnosu. Maja nije birala reči kada je pričala o svom dečku.

– Ne znam Ivana ja sam dobila amneziju, možda smo nešto drugo pričali ali za odnose ne – rekla je Maja.

– Ja nemam pojma šta smo pričali u trenutku, kad mi budete pokazali snimke odnosa ja ću da pričam – rekao je Stanislav.

– Moja rijaliti karijera je otišla u aut, ja se nisam naljutila na Stanislava zbog ovoga nego zbog nekih drugih stvari. Uopšte me više ništa ne interesuje, ja ne mogu uopšte da verujem šta on radi, ovo je blam – rekla je Maja.

– Je l’ u pravu Ša kad priča da se njih dvoje (Miona i Stanislav) brane? – pitala je Ivana.

– Šaki je za mnoge stvari u pravu, ali meni to nije interesna sfera, stvarno mi nisu zanimljivi – rekla je Maja.

– Pitajte nju što se naljutila, najpre čestitke, pa onda možda moji odgovori. Ja imam svoj stav i svoje mišljenje, ja imam svoj stav. Ja te rijaliti fore više neću da prihvatam, tu neko nešto da me pita i onda izlazim na klipovima – rekao je Stanislav.