Home Zanimljivosti MARIJA KULIĆ U OČAJNOM STANJU: Protiv Miljane podneta još jedna krivična prijava...

MARIJA KULIĆ U OČAJNOM STANJU: Protiv Miljane podneta još jedna krivična prijava – Presuda bi mogla biti kobna…

377
0
Marija Kulic,
Marija Kulic,

Presuda bi mogla biti kobna…

Kulićkina majka će uraditi sve da se tužba povuče, kaže izvor upućen u čitavu situaciju.

Miljana Kulić već godinama je učesnica različitih rijaliti formata i nosi tituli najskandaloznije učesnice možda i ikada. Kulićeva pred kamerama redovno pravi incidente i haos, a ni u privatnom životu nije mnogo drugačije.

Miljanu su prethodnih nekoliko godina pojedini cimeri iz rijalitija par puta krivično gonili zbog agresivnog ponašanja i upućenih uvreda, a zbog psihijatrijskih dijagnoza koje su veštačenjem utvrđene, sud je nedavno doneo odluku da se Kulićeva leči sa slobode.

Međutim, kako “Blic” saznaje, ta presuda bi uskoro mogla da se preinači, a Miljana da se nađe iza rešetaka nakon što je ponovila isto delo i fizički nasrnula na repera Nenada Aleksića Ša.

Miljanina majka Marija, navodno je u očajnom stanju otkako je reper pokrenuo postupak, a kako upućeni izvor kaže, sve će uraditi da on odustane od tužbe.

– Marija je u očajnom stanju nakon što je Nenad odlučio da pokrene krivičnu tužbu protiv Miljane. Pre nego što je ušla u “Elitu” obećala je da ove godine neće nikoga napasti i da će uspeti da se iskontroliše, ali ona ne shvata ozbiljnost situacije kao ni činjenicu da bi ovaj put stvarno mogla da odgovara za svoje postupke – rekao je na početku razgovora za “Blic” izvor blizak Kulićima, pa nastavio:

– Zbog dijagnoza koje je priložila tokom suđenja, a koje je veštak potvrdio tokom pregleda, Miljani je trenutno određeno lečenje sa slobode. Tačnije, ona jednom mesečno treba da ide kod psihijatra i da konzumira propisane lekove. Međutim, pošto ona ima već nekoliko prijava za nasilničko ponašanje, uslov je da ne sme da ponovi isto delo – objasnio je sagovornik i otkrio da Miljanina majka strepi od ishoda suđenja.

– Marija želi da na sve načine dopre do Nenada da povuče tužbu. Miljana bi mogla da bude osuđena i da provede nekoliko godina u zatvoru ili u zatvorskoj bolnici ukoliko veštak proceni da nije mentalno stabilna da služi kaznu. Pokušaće na sve načine da ga ubedi da odustane od suđenja, jer to bi se kasnije odrazilo i na odrastanje njenog sina Željka kao i na radnu sposobnost. To bi je obeležilo za ceo život – objasnio je izvor blizak porodici Kulić.

“Veštačili je u Lazi, ima 17 dijagnoza”

Marko Đedović jedan je od onih učesnika koji su Miljanu tužili za nasilničko ponašanje, a nedavno je u “Eliti” otkrio detalje sa suđenja:

– Miljana ne pije lekove, uzima alkohol i zbog toga se ovako ponaša. U ime naroda proglašena je nenormalnom, ludom i neuračunljivom. Celokupna presuda će biti objavljena na mom Instagramu čim je moj advokat bude dobio. Ona je na suđenju htela da smulja reporterku i obezbeđenje da pozove Zolu i zato je sada besna. Nakon toga joj je Slađa Bošković rekla da se Zola ženi. Njoj je na veštačenju u Lazi Lazarević napisano nekih 17 šifara, kako sam čuo na suđenju. Sipala je sredstvo za čišćenje u moj i Anđelov bademantil. Radi se o terminalnoj fazi njenog oboljenja – rekao je on tada.