Home Zanimljivosti MILJANIN BIVŠI ŠOKIRAO NAROD IZJAVOM: Kulićeva totalno uništena – Nema ništa od...

MILJANIN BIVŠI ŠOKIRAO NAROD IZJAVOM: Kulićeva totalno uništena – Nema ništa od ljubavi…

263
0
Miljana Kulic, Lazar Colic,
Miljana Kulic, Lazar Colic,

Nema ništa od ljubavi…

Zadrugar otkrio da je on slobodnog duha, a onda dao svoj recept u kome su neki odmah prepoznali Miljanu.

Veliki šef je učesnicima “Elite” poslao pismo i dodelio im zadatak da pričaju o vezama i kompromisima zbog boljitka veza.

U jednom trenutku na red je došao i bivši rijaliti partner Miljane Kulić, Darijan Radumirović. Naime, on je šokirao sve svojim savetom za osvežavanje veze kada je rekao da je za zdravu vezu dobro manjati partnere.

– Idealna veza ne postoji, niko na svetu nije idealan, da postoji, niko na svetu ne bi bio u njoj, ja to garantujem, nas to ne radi. Par puta je partner hteo da me kontroliše, ali sam slobodarskog duha i onda to ne ide jedno sa drugim, jednom sam se rastao sa devojkom zbog njene bolesne pedanterije – odgovorio je prvo Darjan na pitanje da li postoji idealna veza, a onda dao svoj recept u kome su neki odmah prepoznali Miljanu:

– Baš razmišljam o tome ovih dana i loše spavam, ja sam mišljenja da je redovan dobar odnos i osveženje sa drugim partnerima, ali da nikako ne bude uhvaćen, nikad sa partnerom iskreno i uvek toplo hladno, da se ne dobije ono što se očekuje i da bude jedan odnos kao da je novi partner – rekao je on.

Mnogi su u njegovim rečima odmah prepoznali da aludira na svoju bivšu devojku, koja se posle njega prešaltala na svog bivšeg Lazara Čolića Zolu, čim se ponovo pojavio u Beloj kući.

Podsetimo, Lazar Čolić Zola nedavno se vratio u “Elitu” nakon višemesečne diskvalifikacije zbog, kako su ukućani spekulisali, pokušaja da uceni produkciju, što svi smatraju za neoprostivo.

Od momenta svog ulaska, probudio je najtananije emocije u Miljani, a Kulićeva je progovorila kako se oseća nakon otkrila kako se oseća nakon povratka njenog bivšeg dečka na imanje u Šimanovcima.

Miljana: Osećam da me Zola ne voli kao ženu

– Kako se osećaš nakon momenta kada se Zola vratio u Belu kuću? – upitao je Darko.

– Mislim da ovo nije dobro po mene. Osećam da me ne voli kao ženu. Juče me je šokirao hvalospevom koji je imao kad je reč o Matoroj, koja je želela da me strpa na psihijatriju. Ja nikada ne bih moga da pokvalim nekog ko je najveći neprijatelj osobe koju volim. Darko, nekad imam potrebu da zagrlim Zolu, on mene odbija. Zolu boli ona stvar za mene – rekla je Miljana.

– Nekad se čini da mu prelaziš preko svega, jer ga mnogo voliš – kazao je Darko.

– Najlakše bi mi bilo da ga nikada nisam volela i da mi ništa ne znači. On nema gram emocije prema meni – kazala je Kulićeva.