Home Zanimljivosti “ODVEŠĆU IH U ZATVOR”: “Sad će da vide kako funkcioniše zakon u...

“ODVEŠĆU IH U ZATVOR”: “Sad će da vide kako funkcioniše zakon u Austriji” – Asmin više ništa ne krije…

189
0
Aneli Ahmic, Sita Ahmic, Asmin Durdzic,
Aneli Ahmic, Sita Ahmic, Asmin Durdzic,

Asmin više ništa ne krije…

Strasti između bivšeg ljubavnog para se ne smiruju. Iako su mnogi mislili da će suočavanjem pred kamerama staviti tačku na javno “prepucavanje”, ipak se rat samo dodatno razbuktao.

Dušica Jakovljević je pre nekoliko dana u studiju ugostila Asmina Durdžića i Aneli Ahmić. Ovo je bilo njihovo prvo suočavanje pred kamerama.

Zadrugari su u Beloj kući imali prilike da gledaju uživo prenos iz studija, pa ovaj susret ne prestaje da se komentariše u “Eliti”. Asmin i Aneli su iznosili sav “prljav veš” iz njihovog odnosa i međusobno su se optuživali da iznose neistine.

Nakon ovog suočavanja bukti rat između Asmina i porodice Ahmić. On je optužio Anelinu sestru, Situ Ahmić, da je prodala njegov auto koji vredi 55.000 evra u delovima i to za petoduplo manju sumu novca.

Aneli je to u studiju demantovala, a sada je on odlučio da tuži Situ:

– Sad će Ahmićke da vide kako funkcioniše zakon u Austriji. Sve tri ću vas u zatvor odvesti – napisao je Asmin na svom Instagram profilu.

Instagram,
Instagram,

Nakon Asminovih optužbi da će i Aneli i njenu sestru i majku “strpati u zatvor”, za domaće medije se oglasila Sita. Ahmićeva je prokomentarisala i navode da je automobil prodala u delovima.

Oglasila se Sita Ahmić

– Ma smešno kao i sve što priča! Koga će on u zatvor? Može samo on, zatvor ga svakako čeka. S autom se nije desilo ništa, niti želim komentarisati te navode, isto kao što je rekao da sam Majinom ocu zapalila auto. Ova beda se samo blamira nikako ne doživljavam tu budaletinu – rekla je Sita za “Pink.rs”.

Podsećamo, Aneli i Asmin su se suočili u specijalnoj emisiji koju je vodila Dušica Jakovljević. Po ulasku u studio Aneli je pružila ruku Asminu, ali on nije želeo da uzvrati.

– Skloni se! Ne prilazi mi! Odmakni se od mene – odbrusio joj je on.

– Nemam puno vremena, dozivaš me od Nove godine, treba da te bude sramota – poručio joj je odmah on.