Home Zanimljivosti “ON JE LAŽOV I NEMA SVOJ STAV”: Maja ponovo oplela po Krofaku...

“ON JE LAŽOV I NEMA SVOJ STAV”: Maja ponovo oplela po Krofaku – Najavila raskid… (VIDEO)

1472
0
Maja Marinkovic, Stanislav Krofak, Milan Milosevic,
Maja Marinkovic, Stanislav Krofak, Milan Milosevic,

Najavila raskid…

Nedeljama su važili za idealan par u Beloj kući, a onda je sve krenulo po zlu. Maja nije sigurna da vidi budućnost pored Stanislava Krofaka.

Tokom emisije “Pitanja gledalaca” pokrenute su glavne teme u Beloj kući. Maja Marinković je proslavila rođendan i tom prilikom je dobila poruke i čestitke od najbližih.

Maja se osvrnula na svoju vezu sa Stanislavom Krofakom i priznala je da imaju probleme i da misli da je njihov odnos “krenuo nizbrdo”. Marinkovićeva je primetila da se Stanislav promenio prema njoj otkad je dobio pismo od ćerke za praznik i smatra da je to negativno uticalo na njihovu vezu.

– Providno si dobar sa onima, koji ti idu uz dlaku. Čim neko kaže nešto što ti ne odgovara, pritom istinu, odmah napadaš i vređaš. Prihvati već jednom da nisi u pravu – pročitao je Milan.

– Proteklih par nedelja nisam pričao ni sa kim. Kad me pogode u metu, zaboli me i reagujem kako reagujem. Istina ume da zaboli – odogovorio je Ša.

– Šta si skontala u maminom i tatinom pismu? – pročitao je Milan.

– Za sve su u pravu. Nema potrebe da se ikom izvinjavam i da imam i ja svoju porodicu. Treba da pričam istinu, svoje mišljenje. Danas sam shvatila da je njegova porodica normalna i da su to divni ljudi. Mislim da je on dobar, vaspitan, kulturan momak, ali da nema svoj stav. Mislim da je lažov u nekim situacijama. Jako je inteligentan, ali nije spartanac za ovo. Ovde mozak radi, imam i tu razumevanja – rekla je Maja.

– Dokaži sve. Imaš pogrešno mišljenje, ja mrzim izdaju – dodao je Stanislav.

– Ne vidim neku perspektivu. Nama je krenulo nizbrdo, otkad je stiglo to pismo. Prvih mesec dana nam je bila idealna veza. Na momente se popravi, on mi nije uradio ništa loše. Smatram da nije iskren sto posto, možda to nesvesno radi. Poznavajući sebe, mnogo sam istolerisala. Imala sam neke ispade, izvinila sam se za to. Ako ne bude okej, nije on meni najveća ljubav, niti ja njemu – rekla je Maja.

– Ne može biti idealno do kraja života, meni ne može niko da odlučuje – nadovezao se Stanislav.

– Oni mene gledaju kao trofej. Kad to dobiju, svi bi to menjali – kazao je Maja.

Detaljnije pogledajte u nastavku: