Home Zanimljivosti SITUACIJA JE ALARMANTNA: Nenadu Aleksiću potrebna stručna pomoć – Zbog Mione će...

SITUACIJA JE ALARMANTNA: Nenadu Aleksiću potrebna stručna pomoć – Zbog Mione će sve izgubiti…

628
0
Nenad Aleksic Sa,
Nenad Aleksic Sa,

Zbog Mione će sve izgubiti…

Evidentno je da je nekadašnjem reperu bivši dečko njegove sadašnje devojke trn u oku, te iako je bivši MMA borac u koliko toliko skladnoj vezi sa Majom Marinković Nenadu to i dalje nije dovoljno.

Nije tajna da mnogi ne simpatišu vezu vremešnog dečka iz blokova i mlade pevačice, koju karakterišu mahom kao relaciju dvoje ljudi koji mesecima ne mogu da pronađu zajednički jezik.

U najnovijoj emisiji ”Pitam za druga”, gost voditeljke Anastasije Buđić bio je Zoki Šimadinac, koji je kao veteran rijalitija prokomentarisao najaktuelnija dešavanja u “Eliti”.

Omiljeni zadrugar prvenstveno se osvrnuo na turbulentnu vezu Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša, koji su opet imali imali žestoku raspravu zbog njenog bivšeg dečka, Stanislava Krofaka, a mnogi smatraju da je njihova veza najtoksičnija od svih u rijalitiju.

– Ša je pogubljen. Mislim da psihički nije kako treba. Da nema Ša, ne bi imala ništa da pokaže. On se iskreno zaljubio, dok ona to koristi – rekao je bivši zadrugar, pa prokomentarisao Mionino priznanje da su ipak bili intimni:

– Mislim da nema emocije, siguran sam u to. Juče je Milan Milošević nju pitao kakav je odnos sa Ša, odnosno da li je toksišan, a ona je rekla da nije. Ona ni ne zna šta je toksičnost. Ona je glupa. Možda ne zna šta znači ta reč – rekao je Zoki Šumadinac u emisiji “Pitam za druga”.

Glavni problem u vezi Mione i Aleksića Stanislav Krofak

Reperu se ne dopada što Miona ima reči hvale za bivšeg dečka, Stanislava Krofaka. Za crnim stolom nedavno se potegla tema da je Krofak izjavio da Miona “legne kao krava” kada je imala intimne odnose sa njim. Maja je potvrdila da joj je Stanislav to rekao, dok je Stanislav rekao da se ne seća da je to izgovorio. Repera je iznerviralo što je Miona više poverovala Stanislavu nego Maji.

– Postupak ti je smećarki – rekla je Miona.

– Opet si počela da hvališ bivšeg dečka. Od debate si opet počela isto – rekao je Ša.

– K*rčiš se, to nije hvaljenje, nego verovanje u jednu stranu priče – kazala je Miona.

– Pričala si za stolom sve. Kako mu onda veruješ za ovo, a nisi verovala za ostalo – rekao je Aleksić.

– Znam da to nije rekao, mislim da je Maja to dodala. Samo kažem da njoj ne verujem ništa, njemu verujem – rekla je Jovanovićeva.

– Prekini da ga komentarišeš i da potenciraš priču o bivšem – rekao je Ša.

– Nije me nikad vređao, nisam zbog toga otišla – rekla je Miona.

– Protekle dve nedelje ti ništa nisam rekao. Ne spominjem ti ništa, ne zameram ti nijednog momka. Zaustavi više tu priču, povraća mi se od tebe i bivšeg dečka. Ne svađam se, pričamo o normalnim stvarima. Ne mogu više da podnesem to. Veruješ čoveku koji je bio loš prema tebi – rekao je Ša.

– Više verujem njemu, nego nekom ko me mrzi. Mene Maja mrzi, neću nikad da joj verujem. To nije hvaljenje – rekla je Jovanovićeva.

– Preko mene je cela ova priča. On ne bi bio bitan uopšte. Ti si opet uvrzla ovu priču, a ja treba da slušam ove baljezgarije. Gradimo naš odnos – kazao je Ša.

– Videćemo i klipove šta si sr*o u pušioni – rekla je Miona.

– Nisam ništa rekao. Ne bih Žani rekao, Matoroj bih prvo. Sa Žanom ne bih pričao o nekim stvarima ni za sto života. Ti si rekla za stolom da smo imali s*ks – kazao je Aleksić.