Home Zanimljivosti “ŽAO MI JE ŠTO NISAM SAČUVAO BRAK SA ANABELOM”: Ogolio dušu –...

“ŽAO MI JE ŠTO NISAM SAČUVAO BRAK SA ANABELOM”: Ogolio dušu – Gagi gostovao u emisiji kod ćerke Lune Đogani…

198
0
Gagi Dogani, Anabela Atijas,
Gagi Dogani, Anabela Atijas,

Gagi gostovao u emisiji kod ćerke Lune Đogani…

Par se razveo nakon punih 14 godina braka, u kojem su dobili ćerke Lunu i Ninu.

Pevačica Anabela Atijas i denser Gagi Đogani već dugi niz godina nisu u braku, a Gagi je sada odlučio da javno progovori o uspomenama koje je stvorio sa majkom svoje dece, i to u emisiji koju vodi njihova ćerka, Luna Đogani Miljković.

Opšte je poznato da Gagi i Anabela nakon razvoda nisu ostali u dobrim odnosima, a nakon što su oboje učestvovali u “Zadruzi 3”, zajedno sa Lunom, njenim tadašnjim dečkom a sadašnjim mužem Markom Miljkovićem, kao i Adamom Đoganijem, sinom Gagijevog brata, prekinuli su svaki kontakt i vid komunikacije.

Njihova ljubav bila je turbulentna od samog početka, a zavoleli su se kada je Anabela imala svega 17 godina.

Zajedničku ljubav prema muzici i plesu pretočili su u grupu “Funky G”, a prva pesma “Samo u snu” dovela ih je do trona na domaćoj estradnoj sceni.

Grupa je bila jedna od najpopularnijih devedesetih godina, a raspala se kada su Gagi i Anabela doživeli i krah braka.

Da “stara ljubav zaborava nema” svedoči Gagijeva ispovest koju je dao u Luninom podkastu, gde je istakao da mu je žao zbog kraha braka sa Anabelom.

– Žao mi je što nisam uspeo da sačuvam brak, voleo bih da sam opstao sa Anabelom – počeo je denser, a potom na Lunino pitanje, otkrio tri osobine koje je najviše voleo kod bivše supruge:

– Hoće da pomogne kada je neko u problemu, poštena je i verna u braku. Nikad nisam posumnjao da me je varala, čak ni flert nisam video. Bila je dobra majka. To mi se mnogo svidelo kod nje – završio je pevač izlaganje.