Home Zanimljivosti ASMINU I ANELI SE OVO NEĆE NIKAKO DOPASTI: Evo ko je došao...

ASMINU I ANELI SE OVO NEĆE NIKAKO DOPASTI: Evo ko je došao da ih javno raskrinka… (VIDEO)

880
0
Aneli Ahmic, Asmin Durdzic,
Aneli Ahmic, Asmin Durdzic,

Evo ko je došao da ih javno raskrinka…

Susret Asmina i Aneli od pre neki dan se nije slavno završiio, a sada je svoj komentar rešila da da i čuvena ikona televizije Pink i bivša voditeljka Sani Armani.

U novom izdanju emisije ”Pitam za druga”, gošća voditeljke Anastasije Buđić bila je nekadašnja voditeljka Sandra Drašković, Sani Armani.

Sani Amrni je prokomentarisala najaktuelnija zbivanja u Eliti.

– Kako tebi deluje suočavanje Asmina i Aneli? – bilo je pitanje.

– Njihov razgovor mi je bio skandalozan s obe strane. Međutim, ja sam na strani žena. Nije mi se dopalo jer dete treba da ima majku i oca, ali njjih dvoje se ne ponašaju u skladu u tim da su roditelji. Jeziv je bio taj razogovor. Ljudi gube pojam o tome da su na televiziji. Očekivao se neki normalan razgovor, kako bi došli do nekog dogovora. Ona je došla da dokazuje neke budalaštine i gluposti. Što se Asmina tiče, on želi da se predstavi kao neki gospodin, a vređao je ženu s kojom ima dete. Trebalo bi onda malo da popusti i primiri situaciju – rekla je ona.

– Vodi se polemika oko toga da li je trebalo da mu pruži ruku? Kakvo je tvoje mišljenje o tome? – bilo je naredno pitanje.

– To spada u osnov kulture. Slično bih se ponela, tako da je opet na njemu to što nije uzvratio. Valjda je ono osnovno ”dobro veče” – odgovorila je ona.

Detaljnije u nastavku: