Home Zanimljivosti JAVNO IZNETE INFORMACIJE UGOVORA: Matora ušla u crveno i pred svima otkrila...

JAVNO IZNETE INFORMACIJE UGOVORA: Matora ušla u crveno i pred svima otkrila šta se dešava u spoljnom svetu…

352
0
Jovana Tomic Matora,
Jovana Tomic Matora,

Matora ušla u crveno i pred svima otkrila šta se dešava u spoljnom svetu…

Njihov sukob eskalirao je kada je Jovana osudila Anđela da nema prave prijatelje.

U “Eliti” se emitovala nova emisija “Pitanja novinara”, a voditeljka u studiju bila je Ana Radulović.

Sedma sila bila je spremna da zajedno sa učesnicima prečešlja sve intrigantne teme koje su obeležile nedelju iza nas. Anđelo Ranković i Jovana Tomić Matora izneli su sav prljav veš iz njihovog druženja i tužbi koje su bile pokrenute sa određenim osobama.

– Sve si dobila tu, sav novac, koga si ti prodala. Kako ne prodaješ osobu a onda se tužiš sa njom, kako možeš prijatelja da tužiš? – pitao je Anđelo.

– Za razliku od tebe ja nisam imala ugovor kao ti i ja se nisam sa njim družila, ti si se vukao po sudovima ja nisam. Ja i dan danas ulazim raširenih ruku u tu kafanu, jer ja sam kim sam odrasla i družila se, družim se i dalje. Lik molio da uđe u rijaliti, pa polomio ruku, što čačkaš mečku – rekla je Matora.

– Ajde sedi dole budalo, šta ti meni pričaš tu. Ja ovde pričam samo o svojim transferima. Što se uzbuđuješ krompirko – rekao je Anđelo.

– Što ne pričaš sa dečkom koji te je ovde ubacio? Nikad neće biti med, ti si jedan klošar obični. Ceo grad zna sa kim se družim i kod mene je sve transparentno – rekla je Matora.

– Ti si iskompleksirana na njega i bojiš se da se svi ne zaljube a treba da mu se diviš – rekla je Aneli.