Home Zanimljivosti LOŠE VESTI ZA MIONINU PORODICU: Nastaće potpuni haos kada se sazna za...

LOŠE VESTI ZA MIONINU PORODICU: Nastaće potpuni haos kada se sazna za njenu odluku…

12838
0
Miona Jovanović,
Miona Jovanović,

Nastaće potpuni haos kada se sazna za njenu odluku…

Ona je otkrila da li će poslušati savet roditelja o vezi sa Ša.

Već je dobro poznato da roditelji Mione Jovanović ne podržavaju njenu vezu sa Nenadom Aleksićem Ša i sve bi dali, kada bi ona odlučila da stavi tačku na taj toksičan odnos.

Ona je gostovala u emisiji Miljane Kulić, gde se obratila upravo roditeljima i poručila im da raskid ne dolazi u obzir i da će ona po svaku cenu ostati sa reperom:

– Kako je Šaki? Kakav vam je odnos? – upitala je Miljana.

– Jako nam je lepo. Meni je bitno da ja nekog volim i da mene neko voli. Mislim da i moji roditelji sad to vide i da će to prihvatiti. Uskoro će nam šest meseci, misim da mogu slobodno da kažem da ga volim. Ko bi rekao da ćemo dogurati posle svega – kazala je Miona.

– Da li si sigurna da nećeš poslušati roditelje? – upitala je Miljana.

– Da, 100% sam sigurna. Oni misle da nismo jedno za drugo, ali ne može njihovo mišljenje da se promeni za dan, ali vreme je tu da dokaže i pokaže da li smo jedno za drugo. On je meni maksimalno posvećen. Volim kada je neko posvećen i ko mi pokazuje da sam mu bitna, mlake odnose ne volim – kazala je Miona.

– Što si onda bila sa Stanislavom i ušla ovde kao zauzeta, ako ne voliš mlake odnose? – upitala je Miljana.

– Ne komentarišem taj odnos. Ja sam rekla da pričam ovde samo o Ša. Uopšteno sam rekla da ne volim mlake odnose – kazala je Miona.

– Miona, ja tebe vidim pored Stanislava. Verujem da ne želiš da pričaš o njemu, ali ja svoje mišljenje ne menjam – kazala je Miljana.

– Imaš pravo na svoje mišljenje – dodala je Miona.