Home Zanimljivosti MIONA JOVANOVIĆ U SUKOBU SA RODITELJIMA: Nova drama – “Ja tebe vidim...

MIONA JOVANOVIĆ U SUKOBU SA RODITELJIMA: Nova drama – “Ja tebe vidim sa Stanislavom Krofakom…” (VIDEO)

5646
0
Miona Jovanović,
Miona Jovanović,

“Ja tebe vidim sa Stanislavom Krofakom…”

Miona ne želi da iko više dovodi stabilnost njene veze sa Nenadom Aleksićem Ša, iako voditeljka radio emisije misli nešto sasvim drugačije

Miljana Kulić uživa u svojoj novoj ulozi voditeljke, te je u svojoj radio emisiji “Radio mikseta” ugostila Mionu Jovanović.

Miona je aktuelna zbog svoje neobične veze sa bivšim reperom Nenadom Aleksićem Ša koji joj stalno pravi ljbomorne scene, ali i zbog toga što je njen bivši partner Stanislav Krofak ušao u rijaliti i uplovio u vezu sa Majom Marinković.

– Da li si sigurna da nećeš poslušati roditelje? – upitala je Miljana.

– Da, 100% sam sigurna. Oni misle da nismo jedno za drugo, ali ne može njiohovo mišljenje da se promeni za dan, ali vreme je tu da dokaže i pokaže da li smo jedno za drugo. On je meni maksimalno posvećen. Volim kada je neko posvećen i ko mi pokazuje da sam mu bitna, mlake odnose ne volim – kazala je Miona.

– Što si onda bila sa Stanislavom i ušla ovde kao zauzeta, ako ne voliš mlake odnose? – upitala je Miljana.

– Ne komentarišem taj odnos. Ja sam rekla da prilčam ovde samo o Ša. Uopštrno sam rekla da ne volim mlake odnose – kazala je Miona.

Miksi je naravno nastavila da provocira Mionu i da tvrdi da je njeno mesto pored Stanislava Krofaka sa čime se Jovanovićeva nikako nije mogla da složi.

Detaljnije u nastavku: