Home Zanimljivosti NJENI NAJBLIŽI TVRDE DA SE UDALA: Ovo je momak koji je osvojio...

NJENI NAJBLIŽI TVRDE DA SE UDALA: Ovo je momak koji je osvojio Dalilino srce – A tek kako su se upoznali…

420
0
Dalila Dragojevic,
Dalila Dragojevic,

A tek kako su se upoznali…

Dalila i on su u srećnoj vezi, ali se trudi da momka ne eksponira u javnosti.

Bivša rijaliti učesnica i voditeljka Dalila Dragojević do ušiju je zaljubljena u svog izabranika Marka koji živi i radi u Njujorku u Americi.

Dalila često odlazi kod Marka odakle objavljuje fotografije na svojim društvenim mrežama, a upoznali su se preko TikTok-a.

Oni su igrali na pomenutoj mreži igrali popularne mečeve, a onda se rodila ljubav između njih.

– Dalila je potpuno poludela za Markom. Sviđa joj se od glave do pete. Voli sve što se na jednom čoveku može voleti. Sada su zajedno u Njujorku. Lepo se ponaša prema njoj. Ljubav je počela virtuelnim putem. Upoznali su se na TikToku. Odmah su se rodila simpatije, ali je njoj bilo potrebno vreme da stekne poverenje u njega. Kada je u svom srcu shvatila da je odlepila za njim kupila je kartu i otišla u Njujork. Nisam je videla nikad ovako zaljubljenu – rekao je izvor, piše Blic.

Dalila Dragojevic,
Dalila Dragojevic,

Podsetimo, sada je njen prijatelj Stefan Pavlović Cale otkrio detalje njihovog odnosa:

– Ona se faktički udala u Americi, nikad joj neću oprostiti što me nije pozvala na oproštajno druženje. Eno, uvalila se tamo u Ameriku, super joj je, baš se zaljubila – rekao je Cale za Republiku.

Dalila je nedavno progovorila o izabraniku koji joj je, kako je rekla, baš po meri:

– Sveža iz Njujorka! Sve se promenilo! Konačno mogu da pričam otvoreno o tome. Lepo nam je. Život u budućnosti vidim sa njim, da l’ Njujork, da l’ Beograd, nije bitno. Ne želim da budemo razdvojeni. Zbog ljubavi sam spremna na velike korake, moj odlazak u Ameriku jeste veliki korak, već sam načinila prvi, veliki. Preseljenje tamo je još veći korak, spremna sam, naravno – rekla je Dalila za Blic, pa otkrila čime ju je Marko osvojio:

Dalila Dragojevic,
Dalila Dragojevic,

– Kupio me je pažnjom, poštovanjem, fizičkim izgledom, to je neosporno, neću se zaljubiti u nekog ko nije moj tip. Toliko je posvećen meni, toliko se trudio da me sprovede kroz sva mesta tamo, ništa mu nije teško. Posvetio se 24 sata meni. Tamo je bio domaćin. Svuda smo išli zajedno, vezali smo se. Pola godine to traje, to nije od juče. Preko TikToka smo se upoznali, pustio mi je poruku i tako je krenulo… On je iz Crne Gore, sa Cetinja. To je dovoljno da se zna za sad – kaže ona.