Home Zanimljivosti UNAKAZIO JE: Zola iskalio sav bes na Miljani Kulić – Narod šokiran...

UNAKAZIO JE: Zola iskalio sav bes na Miljani Kulić – Narod šokiran njegovim činom… (VIDEO)

273
0
Miljana Kulic, Lazar Colic,
Miljana Kulic, Lazar Colic,

Narod šokiran njegovim činom…

Bivši ljubavni partneri već neko vreme ne prestaju da prave haos na imanju. Obezbeđenje je sve vreme u pripravnosti kako bi sprečilo sukob većih razmera.

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola ne prestaju da prave haos na imanju. Njihov sukob je otpočeo ranije i oni su se jurili po imanju, polivali vodom, sokovima i deterdžentom za pranje posuđa.

Njihov sukob se i dalje nastavio, pa je Zola ponovo ispolivao Miljanu. Ovaj put je ispolivao abrazivnim sredstvom za čišćenje. Zola je ispolivao Miljanu i po kosi i po telu i uništio joj garderobu. Obezbeđenje je dotrčalo munjevitom brzinom kako bi sprečilo sukob većih razmera.

– Svaki dan ti može biti ovakav, još jednom li me pipneš i tako do kraja – rekao je Zola.

– Ne želim nikakvu komunikaciju s tobom – rekla je Miljana.

– Tako će ti biti svaka tri minuta. Istuširaš se i tako opet. Ćutim sedam dana, ona mi svaki dan govori da će mi se majka raspasti od raka – rekao je Zola.

– Lažeš, slobodno – rekla je Kulićeva.

– Ja ću biti najveća psihopata u istoriji. Naravno da je slobodno – kazao je Zola.

– Baš sam se potresla – odbrusila je Miljana.

– Hoćeš š*pačku rijaliti igru, pa dobro – rekao je Čolić.

Podsećamo, Zola se nedavno vratio na imanje, a potom su bivši ljubavni partneri rešili da obave razgovor i da daju novu šansu njihovom odnosu. Zola nije želeo da odmah uplovi u vezi sa Miljanom, ali nije isključio mogućnost da će vremenom do toga doći. Međutim, oni su sada opet otpočeli rat.

Detaljnije pogledajte u nastavku: