Home Zanimljivosti EVO ŠTA JE ČEKA ČIM IZAĐE IZ ELITE: Maja Marinković nema predstavu...

EVO ŠTA JE ČEKA ČIM IZAĐE IZ ELITE: Maja Marinković nema predstavu šta se dešava u spoljnom svetu…

2520
0
Maja Marinkovic,
Maja Marinkovic,

Maja Marinković nema predstavu šta se dešava u spoljnom svetu…

Poznato je da učesnici rijalitija ne znaju gotovo ništa o dešavanjima van imanja, te je isti slučaj i sa Majom koja ni ne sluti šta joj je Taki priredio.

Aktuelna učesnica “Elite”, Maja Marinković dobila je automobil vredan 75.000 evra od svog oca Radomira Marinkovića Takija.

Nakon nedavnog poklona luksuznog stana vrednog 150.000 evra na Voždovcu, Taki je odlučio da obraduje svoju ćerku još više i kupi joj još nešto vredno.

– Kupio sam joj auto jer ona zaslužuje samo najbolje. Jednom prilikom smo komentarisali kakve automobile voli, ona kaže samo da je kabriolet. Eto i to sam joj ispunio, auto je čeka na kapiji novog stana čim izađe. Imam samo Maju i nadam se da razumete moju potrebu da joj pružim u životu sve što poželi. Poštena je, niko ne može da uperi prstom u nju i kaže da je dobila nešto od nekog ili da joj je kupio. Sve je dobila od mene ili sam joj ja kao njen otac kupio – istakao je Taki.

Taki ne namerava da stane

Taki očigledno nema nameru da prestane sa iznenađenjima i luksuznim poklonima.

On ističe da je ovo samo početak i da Maja može da očekuje još mnogo toga, a ove priče dodatno potvrđuju glasine o planovima da joj kupi stan u Budvi, budući da je to njeno omiljeno mesto za odmor.

Podsetimo, iako je Maja Marinković poznata po turbulentnim vezama u rijalitiju, njen trenutni odnos sa Stanislavom Krofakom još uvek nije naišao na neke veće sukobe.