Home Zanimljivosti FILIP CAR POKAZAO SVOJU NOVU LJUBAV: Za Aleksandru Nikolić više nema mesta...

FILIP CAR POKAZAO SVOJU NOVU LJUBAV: Za Aleksandru Nikolić više nema mesta – Evo šta će biti sa Leonom…

1047
0
Filip Car, Aleksandra Nikolic,
Filip Car, Aleksandra Nikolic,

Evo šta će biti sa Leonom…

Momak iz Crikvenice pokazao je svojim praticima koliko voli Dijega Maradonu koga je istetovirao na butini. Pošto je gotovo ostao bez prostora na svom telu na kome nema tetovaža, izgleda da za lik Aleksandre Nikolić nema više mesta. Ipak, Car je najavio da prsa čuva da bi na njima oslikao lik ćerke Leone.

Filip Car, nekadašnji rijaliti učesnik a danas poznati hrvatski tiktoker, poznat je po velikom broju zanimljivih tetovaža. On voli da neguje imidž opasnog momka te je svoje uzore uvek video u poznatim fikcionalnim i stvarnim gangsterima, što se vidi po tome što je sam sebe nazvao kapoom. Ipak, Car ima još jednog uzora a sada je rešio da njemu oda veliku počast.

Momak iz Crikvenice, oko koga su se borile mnogobrojne devojke, dosta se smirio otkako je postao otac prelepe devojke, a kako i sam ističe snagu je pronašao u veri, te želi da postane novi čovek. Ipak, njegova ljubav prema tetoviranju je ostala, a sada je uradio i novu tetovažu.

Car se ovog puta odlučio da istetovira ni manje ni više nego portret Dijega Maradone, čuvenog argentinskog fudbalera koji je veći deo karijere igrao za italijanski tim Napolija. Leonin otac je odlučio da besmrtni lik Maradone istetovira na butini.

– Da li kreće akcija? Krenuli smo lagano koliko. Koliko dugo ćeš je raditi – pitao je Filip Car poznatog tatu majstora.

– 6-7 sati – najavio je majstor.

– Pa da, nije to kao da tetoviram dobro jutro, Crikvenice – rekao je Car.

– Ide Maradaona, pun gas – bio je presrećan Car.

Instagram,
Instagram,

Mnogi su očekivali da će Car prvo uraditi svoju ćerku Leonu, a on je tom prilikom otkrio svoje planove:

– Da, tetoviraćemo ime od male. Hteo sam ja malu odmah da istetoviram na prsa, ali bolje kada malo poraste i kada joj se formira lice – otkrio je Car.