Home Zanimljivosti MILJANA I ZOLA NAPRAVILI ŠTETU OD 20 000 EVRA: Više ništa neće...

MILJANA I ZOLA NAPRAVILI ŠTETU OD 20 000 EVRA: Više ništa neće biti isto – Sledi li diskvalifikacija…

470
0
Lazar Colic, Miljana Kulic,
Lazar Colic, Miljana Kulic,

Sledi li diskvalifikacija…

Kulićeva je reagovala nakon žestoke svađe koja se desila između bivših ljubavnika, te otkrila da Zola ima prljav plan u svemu ovome.

Marija tvrdi da on želi da se reši Nišlijke tako što će je izbaciti iz daljeg takmičenja.

Rijaliti učesnici i bivši partneri Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola napravili su haos na imanju u Šimanovcima.

Jedno drugom su pobacali sve stvari u jezero, te tako napravili štetu vrednu 20.000 evra, što je oštro osudila njena majka Marija Kulić, koja je otišla u drugu krajnost.

Marija je istakla da će zahtevati od nadležnih organa da se Zoli zabrani prilazak Miljani:

– Čula sam da ima plan da je vodi po dijaspori da nastupa s njim. Od toga nema ništa, tražiću od nadležnih organa da napišu zabranu prilaska Miljani. On nju vodi na dno, a ja, dok sam živa, to neću dozvoliti. Pre svega toga, moram posetiti neke ljude da vidim kakve su to više sile i magije bačene na Miljanu kad onako reaguje kad god ga ugleda. To nije normalno ponašanje jedne osobe i sigurna sam da je na nju nešto bačeno – rekla je Marija za medije.

– On ima tajni plan, sve sam saznala, što radi radi jer želi da je diskvalifikuje, jer mu je to jedini cilj. On zna da je Miljana favorit za pobedu, a on ne i jedino što može da uradi jeste da pokuša da je diskvalifikuje da bi bio iznad nje. On je prvi počeo onu svađu, prvi joj je polomio naočare, znao je da posle toga odmah kreće bacanje stvari u jezero i lomljenje. Dva dana su bili dobri, evo šta se desilo treći dan. Sad bih volela da ostanu bez ičega u jednoj trenerci, i to kad isprljaju da leže goli dok im se ne osuši. Mada Zoli i ne treba ništa do kraja rijalitija jer je navikao i da se ne kupa i ne presvlači – izjavila je Marija Kulić.

– On ima tajni plan, sve sam saznala, što radi radi jer želi da je diskvalifikuje, jer mu je to jedini cilj. On zna da je Miljana favorit za pobedu, a on ne i jedino što može da uradi jeste da pokuša da je diskvalifikuje da bi bio iznad nje. On je prvi počeo onu svađu, prvi joj je polomio naočare, znao je da posle toga odmah kreće bacanje stvari u jezero i lomljenje. Dva dana su bili dobri, evo šta se desilo treći dan. Sad bih volela da ostanu bez ičega u jednoj trenerci, i to kad isprljaju da leže goli dok im se ne osuši. Mada Zoli i ne treba ništa do kraja rijalitija, jer je navikao i da se ne kupa i ne presvlači – izjavila je Marija Kulić.