Home Zanimljivosti NENADOVA NOĆNA MORA SE OSTVARILA: Stanislav Krofak i Miona mu petljaju iza...

NENADOVA NOĆNA MORA SE OSTVARILA: Stanislav Krofak i Miona mu petljaju iza leđa – Jovanovićeva sve rekla… (VIDEO)

892
0
Miona Jovanović,

Jovanovićeva sve rekla…

Već mesecima unazad trougao Mione, Stanislava i Ša nepresušna je tema za učesnike rijalitija, ali i za pripadnike medijske sile. Sada su se otkrile neke tajne za koje bi Nenad sigurno želeo da nisu istinite.

Naime, u toku emisije “Pitanja novinara” Darko Tanasijević je zajedno sa bivšim reperom došao do zaključka od kog će Aleksić u bukvalnom smislu pozeleneti.

U pitanju je rasvetljavanje odnosa Stanislava Krofaka i Jovanovićeve.

– Ša video sam da ti mnogo smeta to što Miona i dalje ima potrebu da brani Stanislava, a sa tobom je u vezi? – upitao je Darko.

– Ne znam što to radi, brani nekoga, a ima dečka pored sebe. Ja kapiram i može da mi pije vodu da Maji ne veruje, ali kako veruje njemu? Kao on to nikad ne bi rekao. Mnoge stvari si mislila o njemu, pa su se ispostavile drugačije. Sad kaže da mu veruje, meni to nije jasno – rekao je Ša.

– Koliko ti smeta to što nikako tebe da odbrani? – upitao je Darko.

– Ja imam psihu kakvu imam, imam uspone i padove. U poslednje vreme staje uz mene, brani me, stvarno ne mogu da grešim dušu. Odbrani me, to je onako nešto što smo pričali. Pa i da sam najgori, za nju sam najbolji – rekao je Ša.

– Bude čudno gledaocima što dok njega brani tebi priče da je ne zanimaš, govori ti da se skloniš – rekao je Darko.

– Ja sam joj skrenuo pažnju milion puta, ne želim da to bude razlog da odem iz odnosa. Ona misli da ja to tek tako pričam, ali nisam navikao na uvrede. Bivšeg partnera koji je tu ne treba spominjati, ti si sad sa mnom tu u odnosu. On je zbog mene došao, nek bude tako. Remeti me to i te priče, ali nek suzbije to i prekine priču – rekao je Ša.

– Zašto je njima toliko stalo da dodatno ne povrede jedno drugo? – upitao je Darko.

– Ja to tako vidim i ne može Bog da dođe da mi kaže. Vidim da gleda Mionu, vidim u njemu to što vidim. Itekako ima emocije prema Mioni, itekako mu je Maja bila trofej, kao i što je hteo da izludi Mionu time. Stigla je ta čestitka, gde su nahvalili Mionu. On je momak koji je na prvom mestu sam sebi. On nije dovoljno voleo Mionu, ali je ona ko je za kuću, neko ko može da rodi dete. On je Mionu tako gledao, ne kroz ljubav. On sada nesvesno ispada iz šina, on se dugo držao dobro, ali je to prošlo – rekao je Ša.

– Da li te nervira to što Miona optužuje tebe za novonastale probleme u vezi? – upitao je Darko.

– To nema veze sa mnom, neka ustanu i kažu kako stoje stvari. To je samo spinovanje, nema veze sa mnom. Daj da izađemo kao ljudi i živimo lepo – rekao je Ša.

– Đedović je rekao da Miona leži pored jednog dečko, brani drugog dečka, a napada njegovu devojku – rekao je Darko.

– Meni je to jezivo, ležimo zajedno, ustajemo zajedno, ne znam ono. Nek ih pusti više, nek seče priču, a ne da ga brani – rekao je Ša.

Pogledajte prilog: