Home Zanimljivosti NOVA DRAMA U NAJAVI: Asmin molio Aneli da upozna maloletnu ćerkicu sa...

NOVA DRAMA U NAJAVI: Asmin molio Aneli da upozna maloletnu ćerkicu sa pravim ocem…

1931
0
Asmin Durdzic, Aneli Ahmic,
Asmin Durdzic, Aneli Ahmic,

Asmin molio Aneli da upozna maloletnu ćerkicu sa pravim ocem…

Dušica Jakovljević je pre nekoliko večeri ugostila u svom studiju Asmina Durdžića, a Aneli je zbog njega napustila “Elitu” na nekoliko sati. Sukob bivših ljubavnika prepričavaće se još dugo, pošto su već postavljena pitanja dobila potpitanja umesto odgovora.

Aneli i Asmin su izneli sav prljav veš iz njihovog odnosa. Tokom emisije su jedan drugog optuživali da iznose neistine i sve vreme su se svađali.

Najveći šok u studiju izazvala je tvrdnja Durdžića da on zapravo nije biološki otac male Nore, već izvesni Žiko.

U cilju rasvetljavanja gorepomenute informacije, Asmin je nedavno putem svog Instagram storija objavio privatnu prepisku sa Ahmićevom gde je moli da dete upozna sa svojim ocem.

– Nebitno šta je u pitanju, i neke stvari neću nikome pričati jer me je samota. I ne želim tebe da sramotim. Ali, upoznaj dete sa pravim ocem. Ti znaš ko je, a znam i ja – napisao je Asmin, na šta je usledio kratak odgovor:

– Fuj – bio je odgovor.

Instagram,
Instagram,

Oglasio se Žiko, kog je Asmin optužio da je otac Aneline ćerke

Podsetimo, gorepomenuti Žika je, prema Asminovim rečima, biološki otac male Nore, Asminove i Aneline maloletne ćerke. On je govorio kako je Aneli kod njega došla trudna, dodavši da smatra da je ostala u blagoslovenom stanju tim čovekom, što je ona momentalno porekla.

U svetlu intrigantnih Asminovih tvrdnji, Žika se lično oglasio za portal Pink.rs, rekavši sledeće:

– Aneli i ja smo se upoznali u maju 2020. godine. Ja sam menadžer jednog pevača koji je zaboravio mikrofon u jednoj diskoteci u Švajcarskoj, ja sam zvao moju prijateljicu da ode po taj mikrofon da ga ne bismo izgubili, a onda ga je odnela kući. Nakon mesec dana ja sam otišao po taj mikrofon, 5.maja, došao sam kod nje, popili kafu. Ona i ja smo pričali, a njoj je došla tada prijateljica influenserka, a to je Aneli. Ja kada sam došao ona je bila u spavaćoj sobi gde je pričala sa tim Asminom, oni su tada bili u vezi. Ona je nakon sat i po izašla u dnevnu sobu, mi smo se upoznali. Drugarica mi je rekla da je ona poznata i da ima dosta pratilaca na Instagramu, te sam je ja zamolio da okači pesmu jednog pevača koja je tog dana izašla kako bi imala više pregleda. Meni je nakon toga posle skoro dve godine, jedna drugarica javila da je Asmin okačio moju sliku na Instagramu sa njihovim detetom. Ja sam pokušavao da stupim u kontakt sa njim, ali nije odgovarao, pa sam preko naše zajedničke prijateljice stupio u kontakt sa njim. Ja sam ga tada pitao šta on to radi, ja imam decu, porodicu, mene njegova cura, niti porodica ne zanima,, rekao sam mu da mi pravi problem i da mi to ne treba. On je nakon toga skinuo to sa Instagrama, ali eto sinoć je krenuo taj haos, te je on opet krenuo to da radi. To što je on rekao je takva lažđ i sprema mu se tužba. Oni bre ne znaju kako se ja zovem, zovu me Zika a ja sam Žika. Ja ne želim da moja ćerka to gleda, mene ljudi znaju, a sada me sprdaju zbog toga – rekao je Žika.