Home Zanimljivosti OSRAMOTILA SE DOŽIVOTNO: Otkrilo se šta Miljana Kulić radi u toku noći...

OSRAMOTILA SE DOŽIVOTNO: Otkrilo se šta Miljana Kulić radi u toku noći – Javnost zgrožena…

10761
0
Miljana Kulic,
Miljana Kulic,

Javnost zgrožena…

Snimak koji kruži internetom potpuno je zabezeknuo mnogobrojnu publiku rijalitija, a svi se pitaju samo jedno.

Nemoguće je osporiti to da je Miljana Kulić definitivno jedna od ličnosti zbog koje je rijaliti najgledaniji format, kako u Srbiji tako i u regionu.

Njeno nepredvidivo ponašanje pripadnici medijske sile, isto kao i publika, konstantno prate, a poslednjim potezom zaista je ostavila apsolutno sve bez komentara.

Naime, na jednoj grupi koja se na društvenoj mreži Instagram bavi rijalitijem i njenim takmičarima isplivao je krajnje šokantan snimak. Na njemu je krevet na kom Nišlijka spava, kao i nespretna Miljana koja nešto riba.

Sudeći po komentaru na pomenutom snimku, izgleda da se Kulićeva ponovo opoganila u sopstvenom krevetu, te je brže bolje uzela da počisti sve i ne da nikome da primeti šta se desilo.

Miljana je uporno čistila dok nije uvidela da je kamera konstantno snima, te je pokušala da anulira već neprijatnu situaciju u kojoj se našla.

Podsetimo, prethodni dani uopšte nisu bili laki za Kulićevu. Nakon što je Lazar Čolić Zola ponovo ušao u “Elitu” njihov idiličan odnos nije ni slutio na katastrofalan sukob koji su imali pre par dana.

Sa verbalnog okršaja prešli su na polivanje, ali i na lomljenje inventara i sopstvenih dragocenosti. Situacija je eskalirala do te mere da je Miljana tražila od Zole da njegova majka Bosa kupi sve što joj je Lazar uništio i pošalje joj, ili da izađe iz “Elite”.