Home Zanimljivosti PUKLA BRUKA: Stanislav Krofak se našao na dnu nakon sramnog i bestidnog...

PUKLA BRUKA: Stanislav Krofak se našao na dnu nakon sramnog i bestidnog ponašanja u emisiji… (VIDEO)

883
0
Stanislav Krofak,
Stanislav Krofak,

Stanislav Krofak se našao na dnu nakon sramnog i bestidnog ponašanja u emisiji…

Tokom “Pitanja novinara” ispala je vrlo zanimljiva situacija dok je Stanislav Krofak pokušavao još jednom da slaže čitav region i da pokaže da uopšte ne razume koncep rijalitija.

Stanislav Krofak je rešio da bude nepopustljiv u svojim lažima, te i dalje tvrdi da ništa nije imao sa Majom Marinković, svojom devojkom, nakon što je javno obećao ćerci da neće stupati više u odnose sa Majom. On očigledno zaboravlja da je u rijalitiju i da je svaki deo kuće pokriven kamerama 24 sata, te da ne može nikako da se laže.

Krofak je opet slagao pred nacijom i okupljene medije koji su ga ispitivali u emisiji “Pitanje novinara”.

– Stanislave očito je da ti i Maja nrmate poverenja, da li ćeš ti uložiti trud i napor da ispravite stvari? – upitao je Darko.

– Pa ja sam njoj rekao već 15 puta da meni neke stvari smetaju. Rekao sam da ne želim scene, ona se drala tu i probudila ljude, ne mogu podneti da neko povisi ton – rekao je Stanislav.

– Stanislave kako komentarišeš to što te Miona brani i smatra da nikada nisi rekao da ona legne kao krava? – upitao je Darko.

– Maja je jako kvrna, ja njoj šta god da kažem, to ne ostane među nsms nego uvek to iznese. Kažem joj da mi smetaju neke stvari koje priča, ona namerno ide i potencira to. Ja ne znam kako sam to rekao, ali to nije moja reč. Od kada sam dobio pismo bio sam malo opterećn i ona me stalno ispituje neke stvari. Tu su se samo nadovezivale stvari, više ne pričam okolo uopšte. Ja odem sa Mićom i pričam, i meni se zbog jedne rečenice uhvati i dave me svi – rekao je Stanislav.

– Zbog čega ti je Maja rekla da možeš da budeš glumac za odrasle – upitao je Darko.

– Pa otkud znam, verovatno sam bio dobar u tome što smo radili, ali ja sam dao svoju reč i stojim iza toga – rekao je Stanislav.

Detaljnije u nastavku: