Home Zanimljivosti VEĆ ZABORAVILA ASMINA: Stanija umesto Durdžića u zagrljaju pokazala nešto sasvim drugo…

VEĆ ZABORAVILA ASMINA: Stanija umesto Durdžića u zagrljaju pokazala nešto sasvim drugo…

19899
0
Stanija Dobrojevic, Asmin Durdzic,
Stanija Dobrojevic, Asmin Durdzic,

Stanija umesto Durdžića u zagrljaju pokazala nešto sasvim drugo…

Ni nedelju dana nakon sučeljavanja Aneli Ahmić i Asmina Durdžića drama ne prestaje, a Stanija je u toku njihove epske verbalne borbe napustila zemlju.

Nije tajna da je veza sa kontroverznim biznismenom koštala mnogo najpoznatiju srpsku starletu. Stanija je naišla na izuzetno oštru osudu javnosti zbog svojih osećanja prema Asminu.

Ona je Srbiju napustila u pratnji majke Slavice, i zaputila se u obećanu zemlju, Ameriku.

Zanimljivo je to da se starleta hvali svakodnevno luksuzom kojim je okružena i u kom ona i njena majka uživaju, a sada je pokazala i romantičan poklon koji je dobila.

Stanija se slikala sa ogromnim buketom crvenih ruža, a svi se pitaju od koga je dobila ovaj poklon. Predivan buket okačila je na društvenu mrežu Instagram, da svi vide čime Dobrojevićeva ima da se pohvali.

Instagram,
Instagram,

– “Baš uživaš”, “Majka ti je prelepa”, “Opa, Asmina već zaboravila?!” – su samo neki od komentara na mrežama.

Podsetimo, jedna od tema koja je bila neminovna jeste Anelina (ne)vernost tokom veze sa kontrocerznim biznismenom. Okršaj je poporimio epske razmere kada je Asmin pomenuo ime menadžera Žike Bačića, za kog tvrdi da je biološki otac maloletne Nore, Aneline i njegove ćerke.

On je govorio kako je Aneli kod njega došla trudna, dodavši da smatra da je ostala u blagoslovenom stanju tim čovekom, što je ona momentalno porekla.

Povodom ove nemile situacije, oglasio se i gorepomenuti Bačić:

– Aneli i ja smo se upoznali u maju 2020. godine. Ja sam menadžer jednog pevača koji je zaboravio mikrofon u jednoj diskoteci u Švajcarskoj, ja sam zvao moju prijateljicu da ode po taj mikrofon da ga ne bismo izgubili, a onda ga je odnela kući. Nakon mesec dana ja sam otišao po taj mikrofon, 5.maja, došao sam kod nje, popili kafu. Ona i ja smo pričali, a njoj je došla tada prijateljica influenserka, a to je Aneli. Ja kada sam došao ona je bila u spavaćoj sobi gde je pričala sa tim Asminom, oni su tada bili u vezi. Ona je nakon sat i po izašla u dnevnu sobu, mi smo se upoznali. Drugarica mi je rekla da je ona poznata i da ima dosta pratilaca na Instagramu, te sam je ja zamolio da okači pesmu jednog pevača koja je tog dana izašla kako bi imala više pregleda. Meni je nakon toga posle skoro dve godine, jedna drugarica javila da je Asmin okačio moju sliku na Instagramu sa njihovim detetom. Ja sam pokušavao da stupim u kontakt sa njim, ali nije odgovarao, pa sam preko naše zajedničke prijateljice stupio u kontakt sa njim. Ja sam ga tada pitao šta on to radi, ja imam decu, porodicu, mene njegova cura, niti porodica ne zanima,, rekao sam mu da mi pravi problem i da mi to ne treba. On je nakon toga skinuo to sa Instagrama, ali eto sinoć je krenuo taj haos, te je on opet krenuo to da radi. To što je on rekao je takva laž i sprema mu se tužba. Oni bre ne znaju kako se ja zovem, zovu me Zika a ja sam Žika. Ja ne želim da moja ćerka to gleda, mene ljudi znaju, a sada me sprdaju zbog toga – rekao je Žika za portal Pink.rs.