Home Zanimljivosti DRAMA U DOMU KULIĆA: Marija saznala šta Miljani rade iza leđa –...

DRAMA U DOMU KULIĆA: Marija saznala šta Miljani rade iza leđa – Smeši joj se diskvalifikacija…

297
0
Miljana Kulic, Marija Kulic,
Miljana Kulic, Marija Kulic,

Smeši joj se diskvalifikacija…

Miljana Kulić proživljava teške dane u “Eliti”. Nakon što je bila u fantastičnim odnosima sa nekadašnjim partnerom, koji je pre nedelju dana ponovo kročio na teritoriju Šimanovaca, sve se raspalo kao kula karata.

Tokom prilikom Zola je njoj razbio svu šminku koju je imala, dok je ona njemu uništila sve stvari. Nastradao je i inventar “Elite”, a ukupna šteta njihovog sukoba procenjuje se na oko 20.000 evra.

Njena majka, Marija Kulić, poznata je u publici kao neko ko nema dlake na jeziku, i revnosno komentariše učesnike i njihove postupke. Često ni sama Miljana nije pošteđena od njenog britkog jezika.

Starija Kulićeva jako je aktivna na društvenim mrežama, a u toku ove noći sama je objavila mnogobrojne poruke podrške i tom prilikom isplivao je jedan interesantan detalj.

Naime, jedna od sagovornica istakla je da Milena planira da diskvalifikuje Miljanu, uz broj 25. Nejasno je da li je u pitanju datum, ali pretpostavlja se da je u pitanju 25. jun, malo pre samog finala “Elite”.

– Pa K*rčavenda je rekla da će da je diskvalifikuje 25 – glasila je jedna poruka koju je Marija objavila putem svog naloga.

 

Podsetimo, veliki okršaji desili su se u “Eliti”. Maja Marinković dugo je izdržala harmoniju odnosa sa Stanislavom Krofakom. Njoj je sada pala roletna, te je Krofaka izvređala kao nikada do sada, a bogami ni on njoj nije ostao dužan.

– Ajde, p*čkice, ološu. Slino jedna nosata, iskmpleksirana. Dođi, g*vance malo. Sad će sve u jezero, sad ćeš videti – rekla je Maja.

– Nemojte da dirate stvari, nećete time ništa rešiti – rekao je Đedović.

– Boli me k*rac, ti mene da ponižavaš. Šta je mutavi? Je l’ si me ponizio večeras? Imali smo s*ks dva puta, terao me je da isključujem kamere. Ko te j*be, g*vno. Nema tebi spavanja – rekla je Maja.

– Videćemo, da ti j*bem ja mamu. Da ti lupim 43 šamara, da te vratim u to selo. J*bem li ti ja mater klošarsku. Sad će da vidi rijaliti – vikala je Maja i dalje.

– Da sam hteo da te uradim, ne bi te bilo – rekao je Krofak.

– G*vno jedno lažljivo. Voza me sve vreme. Rekao je da ga ona ne zanima. Pravi mene budalom, a imamo s*ksualne odnose svaki put – rekla je Marinkovićeva.