Home Zanimljivosti KRAJ IGRE ZA ANELI AHMIĆ: Veliki šef se hitno obratio ukućanima –...

KRAJ IGRE ZA ANELI AHMIĆ: Veliki šef se hitno obratio ukućanima – Odluka je konačna…

28366
0
Marko Janjusevic Janjus, Aneli Ahmic,
Marko Janjusevic Janjus, Aneli Ahmic,

Odluka je konačna…

U svetu rijaliti programa, iznenađenja su uobičajena pojava, ali ponekad čak ni najiskusniji učesnici ne znaju šta ih čeka.

Tako je i ovog puta, kada je na adresu “Bele kuće” stiglo još jedno pismo od Velikog šefa, donoseći novi talas uzbuđenja i spekulacija među učesnicima.

Ovonedeljni vođa, uz drhtav glas, pročitao je sadržaj pisma koje je nosilo nove zadatke za stanare “Elite”.

U trenutku kada su svi čekali sa nestrpljenjem da čuju o čemu se radi, Veliki šef ih je iznenadio postavljajući izazovnu anketu koja je testirala granice njihovog samopouzdanja i sposobnosti introspekcije.

– Svako od vas ustane i kaže po tri učesnika koji imaju najmanje samopoštovanja po vašem mišljenju – glasilo je pismo koje je izazvalo trenutak tišine, praćen uzbuđenim šapatom i promišljenim pogledima među učesnicima.

– Treće mesto je Anđelo, ja sam u šoku, baš nisam mislio da bi on bio sa devojkom u koju nisi zaljubljen, baš ne znam kako to možeš i kako nemaš više samopoštovanja prema sebi. Drugo mesto je Miljana i prvo Aneli, ona nema samopoštovanja, ona nije rasčistila odnos sa bivšim već 9 meseci – rekao je Janjuš i time dokazao da je razotkrio igru bivše partnerke.

– Treće mesto je Teodora, ja mislim da je ona zaljubljena u Bebicu, ali nešto je guši. Ne mislim da ga se plaši. Drugo mesto je Samir Ramović, on ne odgovara Mileni, jer je voli. Prvo mesto naravno Aneli Ahmić, nadam se da se juče osvestila i shvatila neke stvari – rekla je Slađa.

– Prvo mesto Ša, vidi sve i dozvoljava da ga pravi budalom. Drugo mesto Bebica, Teodora ga pravi isto budalom. Prvo mesto naravno Aneli – rekla je Sneža.

– Navešću meni tri drage osobe to su Maja Marinković, Ša i Aneli. Sve vide, a prave se ludi i pristaju na manipulacije svojih partnera – rekao je Đedović.