Home Zanimljivosti MAJA U DELIRIJUMU: Dokazala da nije zaboravila Filipa Cara – Njeno srce...

MAJA U DELIRIJUMU: Dokazala da nije zaboravila Filipa Cara – Njeno srce još uvek pripada Leoninom tati… (VIDEO)

963
0
Maja Marinkovic, Filip Car,
Maja Marinkovic, Filip Car,

Njeno srce još uvek pripada Leoninom tati…

Veza Filipa i Maje ostala je u sećanju rijaliti publike kao jedna od fatalnih, sa puno uspona i padova. I, sa nesrećnim završetkom, punim skandala i suza.

I dok Marinkovićeva bitiše u rijalitiju, Car se skoro pa potpuno povukao iz javnosti i uživa u porodičnom životu sa pobednicom “Zadruge 6” Aleksandrom Nikolić i njihovom naslednicom Leonom.

Ovo je bila posebno teška noć za beogradsku starletu. Nakon što se ozbiljno posvađala sa svojim partnerom Stanislavom Krofakom, deblji kraj je izvukao njen rijaliti cimer Uroš Stanić.

Naime, iz nemoći da se obračuna sa bivšim MMA borcem, Maja je zverski nasrnula na mladog takmičara, i tom prilikom ga je gurala, lupila mu šamar i izgrebala ga.

Izrevoltiran Stanić bacio joj je sve omiljene igračke u bazen, a Marinkovićeva je tek tad ušla u crveno i nastavila svađu sa Krofakom, koja uopšte nije bila prijatna za slušanje. Tom prilikom, prisetila se svog bivšeg partnera.

– Pokaži svoje pravo lice, folirantu jedan. Kune se ćerki da neće imati odnose sa mnom, pa odemo da opštimo dok ja gasim kamere, sram te bilo, bre! E, sad ćeš da vidiš, sve ću da kažem. Ne možeš da budeš Filip Car, shvati to. Alo, Šaki ti je skinuo ribu – urlala je Maja dok Mionin bivši nije znao kako da se odbrani od konstantnih napada.

Podsetimo, pravu pometnju u Beloj kući napravilo je pismo Krofakove maloletne ćerke koje je dobio za praznik. Ona je molila oca da se drži dostojanstveno, i da nema intimne odnose u rijalitiju, posebno ne sa Majom. S druge strane, Mionu je nahvalila, zaboravljajući da je prevarila njenog oca sa bivšim reperom Nenadom Aleksićem Ša.

Detaljnije pogledajte na snimku KLIKOM NA OVAJ LINK!