Home Zanimljivosti NEVEROVATNA KAZNA PRODUKCIJE: Maja Marinković ruši i lomi sve pred sobom zbog...

NEVEROVATNA KAZNA PRODUKCIJE: Maja Marinković ruši i lomi sve pred sobom zbog Stanislava Krofaka… (VIDEO)

1027
0
Maja Marinkovic,
Maja Marinkovic,

Maja Marinković ruši i lomi sve pred sobom zbog Stanislava Krofaka…

Beogradska starleta dugo je izdržala da ne zapeni na novog partnera.

Maja Marinković vodila je ratove na više frontova na imanju u Šimanovcima. Sukob sa Urošem Stanićem kulminirao je nakon što joj je on bacio igračke u vodu, a sa partnerom Stanislavom imala je žestok okršaj u pabu.

Marinkovićevoj se smračilo pred očima, te je lomila šta je stigla, a u naletu besa otkrila je da je Krofak naterao da prekrši pravilo “Elite” koje je jedno od najvažnijih, gasila je kamere da bi oni uživali u intimnom činu!

– Ajde, p*čkice, ološu. Slino jedna nosata, iskmpleksirana. Dođi, g*vance malo. Sad će sve u jezero, sad ćeš videti – rekla je Maja.

– Nemojte da dirate stvari, nećete time ništa rešiti – rekao je Đedović.

– Boli me k*rac, ti mene da ponižavaš. Šta je mutavi? Je l’ si me ponizio večeras? Imali smo s*ks dva puta, terao me je da isključujem kamere. Ko te j*be, g*vno. Nema tebi spavanja – rekla je Maja.

– Videćemo, da ti j*bem ja mamu. Da ti lupim 43 šamara, da te vratim u to selo. J*bem li ti ja mater klošarsku. Sad će da vidi rijaliti – rekla je Maja.

– Da sam hteo da te uradim, ne bi te bilo – rekao je Krofak.

– G*vno jedno lažljivo. Voza me sve vreme. Rekao je da ga ona ne zanima. Pravi mene budalom, a imamo se**ualne odnose svaki put – rekla je Marinkovićeva.

Detaljnije pogledajte na snimku ispod: