Home Zanimljivosti “OBMANA I PREVARA”: Razočarana u oca – Oglasila se ćerka Stanislava Krofaka…

“OBMANA I PREVARA”: Razočarana u oca – Oglasila se ćerka Stanislava Krofaka…

526
0
Stanislav Krofak, Maja Marinkovic,
Stanislav Krofak, Maja Marinkovic,

Oglasila se ćerka Stanislava Krofaka…

Ona je jedim postupkom pokazala koliko je razočarana ponašanje svog oca.

Nakon što su isplivali dokazi da je Stanislav prekrišio svoje obećanje koje je dao ćerki i ipak bio intiman sa Majom, iako je tvrdio da neće, oglasila se upravo Vanesa na Instagram profilu.

Njegova ćerla je poslala moćne stihove koje je po svemu sudeći posvetila svom tati. Kako li će Krofak reagovati na ovo, ostaje nam da saznamo.

– Obmana, prevara, izdaja samo to sam s tobom imala , lažima tvojim plivala. Kakva sam budala Bože ispala – glasili su stihovi pesme koju je okačila Stanislavova ćerka.

Instagram,
Instagram,

Podsetimo, akon upozorenja ćerke, Stanislav je govorio sledeće:

– Od trenutka kada je moja ćerka poslala čestitku u kojoj je napisala da joj smeta kada smo Maja i ja intimni. U poslednje vreme sve češće dolazi do svađe, ali se ja nadam da to neće biti na duže staze – kazao je Stanislav.

– Maja smatra da si se ti od čestitke svoje ćerke totalno promenio – kazao je Darko.

– Ja sam samo uzeo u obzir šta mi najbliži govore. Popravio sam ono što mi je ćerka zamerala i to je to – kazao je Stanislav.

Objavom pesme, Vanesa je pokazala koliko je razočarana što je njen otac prekršio obećanje koje joj je dao, a kako će Stanislav reagovati kada čuje njenu odluku ostaje nam da ispratimo i saznamo.