Home Zanimljivosti VRATILA SE STARA MAJA: Marinkovićeva potpuno pomahnitala – Ponovo divlja po drvorištu...

VRATILA SE STARA MAJA: Marinkovićeva potpuno pomahnitala – Ponovo divlja po drvorištu imanja… (VIDEO)

542
0
Maja Marinkovic, Stanislav Krofak,
Maja Marinkovic, Stanislav Krofak,

Ponovo divlja po drvorištu imanja…

Odmah je procurio video koji je šokirao region, snimak intenzivne vrele akcije između Maje Marinković i Stanislava Krofaka, poznatijeg kao Pantera.

Ono što je posebno uznemirilo javnost jeste obećanje koje je Stanislav dao svojoj ćerki da više neće imati odnose sa Majom pred kamerama.

Međutim, novi šok je usledio u emisiji “Pitanja novinara”, kada je Stanislav Pantera Krofak odgovarao na razna pitanja, tvrdeći da nije imao nikakve odnose sa Majom.

Pored toga, Stanislav je progovorio o čestim žučnim svađama sa Majom koje su sve češće i intenzivnije. Nedavno je došlo do žestokog sukoba pred ostalim ukućanima, koji su pokušavali da odspavaju. Stanislav je objasnio da je pokušao da smiri razuzdanu Maju, ali bezuspešno.

– Maja je jako zlonamerna. Bez obzira na to šta joj kažem, to ne ostane između nas, već ona to uvek iznese. Pokušao sam da joj objasnim da me neke njene izjave povređuju, ali ona namerno nastavlja s tim. Ne znam kako je došlo do tog nesporazuma, ali to nije moja izjava. Otkako sam dobio pismo, osećam se pritisnutim, a ona me non-stop ispituje o raznim stvarima. Sve se gomilalo i sada ne komuniciram s drugima uopšte. Otišao sam da porazgovaram s Mićom, a onda sam zbog jedne izjave postao meta napada svih – izjavio je Stanislav.

– Stanislave, očigledno je da između tebe i Maje postoji manjak poverenja. Da li planiraš uložiti napor da popravite odnos? – upitao je voditelj Darko.

– Već sam joj rekao bar 15 puta da me neke stvari povređuju. Jasno sam joj rekao da ne želim incidente, ali ona je počela da viče i probudi sve oko sebe. Ne mogu da podnesem kada neko podigne ton – odgovorio je Stanislav.

Detaljnije pogledajte ispod: