Home Zanimljivosti KIPTI OD BESA: Maja saznala za opkladu Stanislava Krofaka i Lazara Čolića...

KIPTI OD BESA: Maja saznala za opkladu Stanislava Krofaka i Lazara Čolića Zole… (VIDEO)

2443
0
Stanislav Krofak, Maja Marinkovic,
Stanislav Krofak, Maja Marinkovic,

Maja saznala za opkladu Stanislava Krofaka i Lazara Čolića Zole…

Bubice uhvatile sve detalje njihovog razgovora, Marinkovićeva bez pardona samo jedno zahtevala od Krofaka.

Učesnici “Elite”, Maja Marinković i Stanislav Krofak su okončali svoju vezu zauvek.

On je jasno odlučio da je kraj zbog njenog ponašanja i ljubomore u vezi, dok mu je ona rekla da se zakune da više neće stupati u veze.

– Smatram da ja nisam ku*va niti igračka da se ti sa nekim kladiš, kao sa Zolom – rekla je.

– Ja sam se kladio sa njim da se nikad neću pomiriti sa tobom, to nema nikakve veze sa tobom nego sa mojim stavom – rekao je Stanislav.

– Takođe oni nasrtaji na mene, da Anđelo dečko nije skočio na tebe ko zna šta bi bilo – dodala je Maja.

– Ja da sam nasrnuo na tebe ti ne bi bila sad ovde nego u bolnici. Samo sam te prebacio preko kreveta onako lagano nisam bio nasilan – rekao je Krofak.

– Ti si ušao u odnos sa mnom i znao si kakva sam. Ja sam prema tebi bila bolja nego prema bilo kome, tolerisala sam sve, ja jednostavno ne mogu da idem protiv svoje prirode. Dok si bio u vezi sa mnom sve je bilo cici mici i onda kad si me osvojio totalno si se promenio. Znači da si me gledao kao trofej i takođe si lagao da nismo imali odnose – rekla je Maja.

– Ja nisam znao kakva si ti, neke stvari nisam mogao da znam. Ja sam ti prešao preko toga što si me uhvatila za vrat jer ti je išao rođendan ali preko nekih ovih tvojih budalaština ne mogu da pređem, da mi neko da milion evra ne bih se pomirio sa tobom. Ja nisam imao odnose sa tobom, pokažite mi video na televiziji i onda ću reći da sam najveći debil. Ja sam u životu patio puno, prvi put kad sam se razveo, onda kad mi je brat doživeo nesreću, pa onda za Mionom i sad za tobom. Ja sad stavljam sve na vagu i baš me briga – dodao je Stanislav.

– Odvratan si, ti si o meni govorio sve najgore. Moraš da znaš za neki kompromis, ja ne mogu da trpim tvoju hladnoću – dodala je Maja.

– Ja o tebi ružnu reč nisam rekao ali kad završim sa nekim to je to. Što se tiče ponašanja ti si katastrofa, ja više ne mogu da trpim takve stvari, nikad više u ovakvom prostoru neću ući u vezu. Meni se svideo tvoj izgled i stav kako pričaš, kad smo ušli u vezu nije mi se dopalo tvoje ponašanje i to je to – dodao je Stanislav.

Maja imala jedan zahtev

– Zakuni se da ni sa kim nećeš biti u vezi ovde – rekla je Maja.

– Nema šanse da ulazim više u odnos ovde, da moju gledaju neke budalaštine ne mogu to više sebi da dozvolim. Nema šanse, ovo je kraj, ja sebe ne vidim sa takvom osobom kao što si ti – završio je Stanislav.

Detaljnije pogledajte u videu: